Brabrand tabte 1-0 til Skovbakken

Brabrand spillede mandag træningskamp på den nyligt lækre omlagte kunstgræsbane, der indbød til lækkert fodboldspil. Det gik dog ikke Brabrands vej, og derfor tabte 1-0.

Brabrand KanalSport Divisionshold skulle mandag aften forsøge at slå Skovbakkens ditto. Det blev til tider en lidt rodet kamp med mange boldtab fra begge sider og 2 hold, der for alt i verden ikke ville tabe til hinanden. Brabrand trak denne regnfyldte mandag det korteste strå, og tabte 1-0.

Brabrand lagde ellers ud med at trykke højt på Skovbakkens bagkæde, hvilket udmyntede sig i flere tvivlssituationer, hvor Brabrand med lidt mere coolness burde have straffet Skovbakken defensiven. Skovbakken kom frem til flere gode situationer med fin spil omkring Brabrandfeltet, men også her manglede finishen i de afgørende ting, hvorfor det forblev ufarligt.

Den første store chance stod der Skovbakken på, hvor Henrik Brodersen kom højest på et hjørnespark. Kort efter kom føringsmålet, hvor Brabrandforsvaret via en ren foræring gav Michael Pedersen bolden, der med et lille chip scorede let. Således holdt stillingen til pausen efter et lille Brabrand overtag til Brabrand.

Starteligt lagde Brabrand godt ud i 2. halvleg, hvor Skovbakken blev trykket langt tilbage på banen. Brabrand tilkæmpede sig flere standarder, hvor det var lige ved og næsten. Til 2. halvleg blev der foretaget mange omrokeringer på holdene, hvilket forvrider helhedsindtrykket lidt, men faktum var, at Brabrand denne mandagaften ikke puttede bolden i kassen, hvorfor kampen sluttede med en 1-0 sejr til Skovbakken, der slutteligt havde et skud på stangen.

Næste kamp er på torsdag kl. 15.30 på Fredensvang mod AGF - her skal der findes lidt andre takter frem!