Presse     Facebook     Søg

Brabrand taber 2-1 til FC Fredericia

Brabrand spillede onsdag aften træningskamp mod FC Fredericia på kunstbanen i Tilst og tabte 2-1.

Brabrand leverede en god 1. halvleg, og bød stærkt til med spil omkring Fredericia målet - dog manglede den sidste skarphed for, at det for alvor blev farligt.

I denne periode havde Fredericia bolden en del, men uopfindsomt opspil gjorde, at Brabrand ved Fredericia boldtab satte giftige kontraangreb ind. Efter et af disse fik Brabrand hjørnespark, som udnyttede sig til en vunden toer bold, der endte med en afslutning, som efter en ripost havnede for fødderne af Nichlas "Tunna" Knudsen, der scorede til 1-0.

Brabrand kunne i 1. halvleg have udbygget føringen, men det blev ved 1-0 og det var velsagtens en 1. halvleg uden en egentlig FC Fredericia afslutning.

2. halvleg startede udmærket. Det var dog sparsomt med Brabrandangreb, hvilket gjorde at Fredericia kom frem til lidt mere. Fredericia fremtvang flere hjørnespark og efter sådan et gjorde Dennis Høegh det til 1-1. Få minutterne kanonerede Mikkel Knudsen et frispark afsted, der strejfede muren og strøg direkte ind bag "Ørnen fra Brabrand", der i situationen var sagesløs. Dermed sluttede kampen 1-2 til FC Fredericia.

En træningskamp der viste, at vi er svære at have med at gøre, når vi ikke afviger fra planen. Til gengæld skal vi arbejde med at blive bedre i de perioder, hvor der kommer en brist i planen. Det er dog positivt, at der er flere spillere, der byder sig til og der er fin konkurrence om pladserne.