Brabrand delte i porten med akademikerne

Brabrand fik 2-2 "hjemme" i Tilst mod AB, der skulle gå 90. minutter inden Christoffer Østergaard sørgede for remis.

Brabrand fik en drømmestart, da Mike Kaljo serverede en klassebold for panden af angrebsmakkeren Nichlas "Tunna" Ørbæk Knudsen. 1-0 til Brabrand og første "Tunna" mål i Brabrandtrøjen!

Om målet var skyld i, at AB tog initiativet eller om det var en trodsreaktion fra AB skal være usagt, men bolden var herefter meget på AB fødder. Brabrand stod dog godt i kæderne, men havde det sværere ved bolderobring end tidligere set. Brabrand havde dog mulighederne for at bringe sig yderligere foran i 1. halvleg. Mike Kaljo fik da også bolden i nettet efter en situation, hvor banens største spiller Nicolai Høgh faldt uhyggeligt let til jorden. Der burde Brabrand have været foran 2-0.

Mike Kaljo måtte efter 20. minutter lade sig udskifte til fordel for Lukas Schmedes Enevoldsen, der hurtigt skulle blive sat i scene i 1. halvleg. Lukas Enevoldsen og Nichlas Knudsen blev ofte isoleret med AB forsvaret, der var til at tale med. AB satsede i mange perioder af kampen med mange spillere foran bolden for at komme tilbage resultatmæssigt. Dette gav flere 2-mod-2 muligheder, som Brabrand angriberne oftest formøblede, idet de snublede i bolden eller træffede den forkerte beslutning.

Efter en stor Brabrand chance scorede AB på deres 2 chance i 1. halvleg. Desværre.. Og lige efter blev der fløjtet til pølse.

Brabrand startede 2. halvleg sløjt og efter 25 sekunder fik AB deres første chance. Den formøblede akademikerne. Chancen blev desværre tegnebrættet for akademisk dominans i 2. halvleg. Især havde Brabrand problemer med Tobias Thomsen & indskiftede William Kvist.

Brabrand spillede mindre godt med kuglen, mens organisationen var mindre stabil end tidligere set i foråret. AB tilspillede sig flere muligheder. i 70. minut bragte AB sig foran ved en scoring fra William Kvist.

Herefter overtog Brabrand spillet mere, medens at AB stilte sig ned. Et dumt valg, da Brabrand derigennem tiltvang mange dødbolde, som holdet er dygtige til. Scoringen faldt dog først i 90. minut, idet fremrykkede Mads Rosenberg forlængede i dybden til Christoffer Østergaard, der overlistede Jannich Storch tørt med en kanal. 2-2, hvilket blev kampens slutresultat.

En kamp der aldrig nåede spillemæssige højder, men et comeback, der er beundringsværdigt. Brabrand løb røven ud af bukserne for hinanden. Sammenholdet bestod, og dermed fik Brabrand også bevist, at der kan spises kirsebær med de store på mindre gode fodboldmæssige dage! Stærkt!

Næste kamp er den 28. marts kl. 15.00 ude mod Boldklubben Marienlyst.