Brabrand hentede 1 point på Amager

Brabrand er det eneste hold, der endnu ikke har kunnet hjemtage 3 point i oprykningsspillet. I søndags blev der dog hentet 1 point efter at have været nede 2-0.

Brabrand havde forud for opgøret lavet lidt ændringer på holdet. Der er flere, der bider sig til og det er herligt.

Brabrand var ude på en lang tur, hvor der først blev kørt i gråt kedeligt forårsvejr i Østjylland. Dernæst nåede man sneen ved Vejle, hvorefter det stod ned i lårtykke stråler på Fyn. Slutteligt nåede vi solskinsøen Amager, der skulle danne ramme om kampen.

Vi ventede os et flot græstæppe, men vi blev dog lidt skuffede. En stenhård og knoldet bane var synet, der mødte Brabranddrengene. I modsætning til vores stadion på Engdalsvej var banen klar til KanalSport Division fodbold. Gad vide om vejrguderne egentlig vil have Brabrand tilbage til bane 1? Det er endnu uklart hvornår..

Tilbage til kampen. Matchen startede med flere gode situationer set med Amagerbriller. Mohammed Abdalas og Johannes Madsen havde godt fat i midtbanen, medens Olcay Senoglu og Nicolas Mortensen beskæftigede Jesper Brinck og Mads Rosenberg i Brabrandforsvaret. Fremad Amager spillede særdeles frisk til. Så får Tunna en albue i nakken. Dommerens fløjte forbliver tavs og bolden ruller videre til Daniel Lundholm, der i næste tackling må bæres fra banen. Han blev høstet af den hårdtspillende Morten "Molle" Rasmussen". Inden Brabrand bliver 11 igen straffer Fremad Amager udeholdet med en scoring fra Martin Jensen til stor frustration for Brabrandspillerne. Frustrerende.

Herefter fandt Gökhan Tokay startdebuterende Kenan Hajdarevic, der på fornemmeste vis brysttæmmede kuglen, men afslutningen manglede saft og kraft.

Bagud 1-0 lader vi Fremad Amagers Facebookside fortælle fortsættelsen. "Vi startede fint og Martin Jensens scoring varmede heldigvis mere end bare vores hjerter. Og da dommeren - sådan lidt ud af det blå - fløjtede straffe til Fremad... ja, så smilede vi på Stadion. Johannes scorrede sikkert til 2-0." Brabrand blev i situationen snydt. Nede 2-0 og ryggen mod muren skulle der noget ekstraordinært til for at vende et truende nederlag.

Kære læser. Fik I også lige et dejavu fra kampen mod Brønshøj i Tingbjerg Idrætspark?
Her fik hjemmeholdet også et straffe faldende ned fra himlen. 5 meter fra bolden sparker en Brønshøjspiller Rasmus Ingeman i læggen og falder utroligt belejligt. Så det er svært at få point på sjælland. Men det plejer at udligne sig over en sæson. Så der ligger bestemt nogle føringer og venter på Brabrand, inden sæsonen er slut. Og det skal ærligt meldes ud ,at trioen fra Amager kampen, der iøvrigt havde en kvinde på linien, dømte en god 2. Halvleg med en klar linie og der blev ikke givet ved dørene i 2. Halvleg i nogen kendelser, selvom begge hold opfordrede på ting i og omkring felterne..
Brabrandspillerne forfaldt ikke til brok mm. Men kæmpede som vanvittige. Og de sidste 10 min. af 1. Halvleg tænkte Fremad Amager mest på at komme helskindet med et massivt Brabrand tryk.

Brabrand fik vendt tingene godt hjulpet af Tunnas giftige indkast. På et af de mange fik Brabrand reduceret ved hjælp af Kim Drejs og overliggeren fik Mathias Schlie tilkæmpet sig riposten og fik scoret til 2-1. Det var Mathias Schlies første mål i Brabrandtrøjen siden sæsonen 09/10. Stærkt modsvar. Resten af 1. halvleg gik desværre for hurtigt, idet at det blev en kamp med flere dueller og standardsituationer. Igen var Brabrand modbydelige mod et fysisk overmatchet Fremad Amagerhold.

2. halvleg knapt sparket i gang, inden ihærdige Nichlas "Tunna" Knudsen havde gang i showet i venstre siden, der endte med et indlæg fra indskiftede Søren Mygind Bojsen. Toer bolden tilfaldt arbejdssomme Mathias Schlie, der assisterede Simon Riis. Riis flugtede bolden ind på kroppen af en Amagerspiller og strøg i mål. Nu duftede det af 3 point.

Brabrand forsøgte via Kenan Hajdarevic og Nichlas Knudsen at skabe de nødvendige chancer, og det kom da også til at blive farligt i flere situationer. Blandt andet Nichlas Knudsen, der røg forbi Villads Bache, men Kim Drejs kom på tværs.

Brabrand formøblede chancen, og de sidste 10. minutter var bolden på Amagerfødder, og det var tydeligt, at begge hold havde brugt mange kræfter. Derfor en deler. 2-2.

Vi skal snart have den sejr og den gode præstation over 90. minutter. Nu mangler vi i 1. halvdel kunne HIK, som kommer på besøg på lørdag. Mere om den her på siden senere.

Highlights fra kampen: Se mål og chancer