Presse     Facebook     Søg

Remis i Gladsaxe: Fint resultat

Brabrand blev forsinket på vej til Gladsaxe, men den ekstra halve time i bussen gav ikke bagslag. Tværtimod, Kenan scorede efter 5. minutter og så var Brabrand i gang. Resultatet blev dog ved 1-1.

Brabrand ankom senere til Gladsaxe Stadion end forventet, men det stressede ikke Brabrand. Omgivelserne var helt i top. AB har et Superliga stadion og et flot setup, så det var en god oplevelse, som Brabrand fik i søndags.

Tilmed var vejrguderne i godt humør, og qua de 2 store tribuner var temperaturen på kogepunktet.

Brabrand startede flot, og holdte fint stand mod AB's dygtige kombinationsspil. Brabrand tilkæmpede sig flere indkast, hvilket kastede flere gunstige situationer af sig. Efter 5. minutter kastede Nichlas "Tunna" Knudsen et langt indkast, han fik selv toer bolden, som han serverede for panden af Kenan Hajdarevic, der ikke svigtede. Han pandede den ind bag Jannich Storch i AB-målet til 0-1. Dermed gjorde Kenan det onde ved sine gamle holdkammerater.

Herefter satte AB tempoet op, og fik spillet sig til et par gunstige situationer, der dog ikke for alvor blev farlige. Dog fik AB midt i halvlegen udlignet, da Andreas Moos smækkede et indlæg ind for fødderne af William Kvist, der sparkede bolden flot ind bag Mathias Rosenørn.

Brabrand brugte pausen til at få snakket nogle ting på plads, der skulle udbedres.

De blå startede halvlegen flot, og pressede AB på kuglen. Brabrand tilkæmpede sig 2 fine muligheder ved Kenan Hajdarevic og Christoffer Østergaard, men det var lige ved og næsten. AB tilkæmpede sig boldovertaget igen i midten af halvlegen. Det udmøntede sig i en god mulighed til indskiftede Emil Holten, der dog blev presset til en lang dribling af Brabrandkeeper Mathias Rosenørn.

Kampen var udover målene uden de store chancer, og ingen af målmændene skulle diske op med de store parader. AB var et bedre spillende hold end i første opgør, men Brabrandforsvaret forsvarede bragt og det er en flot præstation. Spillerne kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne, og det skal ske allerede igen i morgen.

Brabrand tager i morgen i mod Hvidovre IF hjemme på Brabrand Stadion kl. 19.00, hvor der vil være fri entré. Vi håber på at se mange af jer!