Presse     Facebook     Søg

Enevoldsen: "Vi gik efter de tre point"

Jesper Brinck & Lukas Enevoldsen jubler over scoring til BrabrandDer var på forhånd gjort klar til en spændende kamp på Ceres Park søndag eftermiddag, hvor Brabrand tog imod et formstærkt hold fra Nykøbing FC, der inden for den seneste måned har taget point over topholdet Vejle og sågar formåede at slå rækkens nr. 2, Thisted, på deres egen hjemmebane. Det blev da også, som ventet, en intens kamp, og særligt da der blev taget hul på scoringerne, blev der fightet indædt i begge ender.

Første halvleg endte målløst i begge ender, mens særligt Mads Schäfer Bak havde et flot skud forbi mål mod slutningen af halvlegen. Kort tid inden i 2. halvleg blev det selvsamme Schäfer, der på et frispark ramte bolden perfekt ind i panden på anfører Jesper Brinck, der kunne heade bolden flot i mål til stillingen 1-0.

 

Blot 5 minutter senere fik Nykøbing dog udlignet ved Anders Due på noget, der lignede et flot drop fra venstre side, men fra en anden synsvinkel kunne have været et forsøg på en indspilning foran mål. Ind gik bolden i hvert fald bag hjemmeholdets målmand Mathias Rosenørn, der ellers gjorde sig gældende med mange gode redninger under kampen.

Tempoet og intensiteten blev skruet en anelse op efter de to scoringer, og det var tydeligt at se, at begge hold gik efter sejren. Der var der også ganske stille i de to omklædningsrum efter kampen, da 1-1 resultatet endte som en skuffelse i begge lejre.

Et rigtig positivt punkt for Brabrand IF var dog, at den fysisk stærke og altid hårdt kæmpende Lukas Enevoldsen spillede alle 90 minutter for Brabrand – noget han ikke har kunnet i hele to år pga. en skade.

Hør i interviewet på vores YouTube-kanal, hvordan han oplevede kampen – og hvordan Brabrand nu ser frem imod udekampen mod Esbjerg næste søndag (som i øvrigt kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay).  

 

Tekst og billede: BS Sports & Media

Flere nyheder

04-10-2018
”Det gør lidt ondt på drengene i øjeblikket”
29-09-2018
Jesper Lange fik for lang snor
29-09-2018
Ringkøbing kommer til Brabrand med hævntørst
25-09-2018
AURA Energi fortsætter som hovedsponsor
22-09-2018
Frederik Poulsen på måltavlen i Tarup-Paarup
21-09-2018
Brabrand møder landsholdsspillere i Tarup-Paarup
15-09-2018
Brabrand ikke længere ubesejret i 2. division
14-09-2018
Skive er favoritter på papiret, men...
05-09-2018
Målrig affære mod Silkeborg IF
04-09-2018
Pokalkamp mod SIF: Vi har en ukuelig tro på det

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media