Presse     Facebook     Søg

Enevoldsen: "Vi gik efter de tre point"

Jesper Brinck & Lukas Enevoldsen jubler over scoring til BrabrandDer var på forhånd gjort klar til en spændende kamp på Ceres Park søndag eftermiddag, hvor Brabrand tog imod et formstærkt hold fra Nykøbing FC, der inden for den seneste måned har taget point over topholdet Vejle og sågar formåede at slå rækkens nr. 2, Thisted, på deres egen hjemmebane. Det blev da også, som ventet, en intens kamp, og særligt da der blev taget hul på scoringerne, blev der fightet indædt i begge ender.

Første halvleg endte målløst i begge ender, mens særligt Mads Schäfer Bak havde et flot skud forbi mål mod slutningen af halvlegen. Kort tid inden i 2. halvleg blev det selvsamme Schäfer, der på et frispark ramte bolden perfekt ind i panden på anfører Jesper Brinck, der kunne heade bolden flot i mål til stillingen 1-0.

 

Blot 5 minutter senere fik Nykøbing dog udlignet ved Anders Due på noget, der lignede et flot drop fra venstre side, men fra en anden synsvinkel kunne have været et forsøg på en indspilning foran mål. Ind gik bolden i hvert fald bag hjemmeholdets målmand Mathias Rosenørn, der ellers gjorde sig gældende med mange gode redninger under kampen.

Tempoet og intensiteten blev skruet en anelse op efter de to scoringer, og det var tydeligt at se, at begge hold gik efter sejren. Der var der også ganske stille i de to omklædningsrum efter kampen, da 1-1 resultatet endte som en skuffelse i begge lejre.

Et rigtig positivt punkt for Brabrand IF var dog, at den fysisk stærke og altid hårdt kæmpende Lukas Enevoldsen spillede alle 90 minutter for Brabrand – noget han ikke har kunnet i hele to år pga. en skade.

Hør i interviewet på vores YouTube-kanal, hvordan han oplevede kampen – og hvordan Brabrand nu ser frem imod udekampen mod Esbjerg næste søndag (som i øvrigt kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay).  

 

Tekst og billede: BS Sports & Media

Flere nyheder

29-12-2017
Kan Brabrand genvinde titlen som Århusmester i indendørs?
22-12-2017
Brabrand henter topscorer i jagten på overlevelse i 1. division
19-11-2017
Superliganedrykkerne gjorde ondt på Brabrand
18-11-2017
Optakt: Brabrand gæster Blue Water Arena
12-11-2017
Enevoldsen: "Vi gik efter de tre point"
11-11-2017
Optakt: Formstærkt Nykøbing-mandskab gæster Aarhus
04-11-2017
Optakt: 5 spørgsmål til cheftræneren
03-11-2017
Buur: ”Selvtillid og blod på tanden, når vi præsterer”
28-10-2017
Optakt: HB Køge vil angribe Brabrand som vilde løver

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media