Presse     Facebook     Søg

Aakjær: »Hård, men god opstart«

Brabrandfodbold.dk har fået en kort snak med nyerhvervelsen, Mathias Aakjær, om opstart og ambitioner.

Angriberen Mathias Aakjær er i sommerpausen skiftet til Brabrand på en 2-årig aftale, fra nedrykkerne FC Skanderborg. Han døjede i slutningen af sidste sæson med en drilsk ankelskade og har i opstarten været delvist på skånekost for at undgå tilbagefald. 

- Opstarten i BIF har for mit vedkommende været meget hård, da jeg netop er vendt tilbage efter en skade i min ankel, så jeg har haft lidt svært ved at vise 100 % hvad jeg kan. De første par uger gjorde det ondt i hele kroppen, men nu er den så småt ved at være tilbage i normal tilstand, hvilket også vil gøre mine præstationer bedre, er jeg sikker på. Jeg har også skulle finde ind i en ny spillestil, hvilket også tager tid, men det går mere og mere fremad.

- Vores spillestil passer mig godt, da jeg gerne vil være en spilstation, men samtidigt også være ham man smækker den op på hvis vi er under pres. Socialt synes jeg også jeg er faldet godt til, men det ligger jo næsten også lige til højrebenet når aldersgruppen ikke er så spredt i vores trup.

På trods af den resultatmæssige lidt skuffende start på sæsonen er ambitionerne dog ikke skruet ned. Den bomstærke angriber tror stadig på en top 3-placering på trods af det stærke felt i årets 2. division Vest.

- Mit mål for holdet i år er at vi skal ende i top 3, så der er en masse at spille for, og jeg synes vi har mange spændende spillere og samtidig en bred trup hvor mange kan erstatte hinanden.

Sæsonens første sejr faldt i pokalkampen i midtugen mod Aakjærs tidligere klub, FC Skanderborg, og med to scoringer, blev der fyldt lidt op på selvtillidskontoen.

- Selve kampen var noget rigtig skidt set med BIF briller, og der var få positive ting vi kunne tage med fra kampen, men at få en sejr er altid noget man kan bruge. Personligt scorer jeg selv 2 mål hvilket selvfølgelig altid er dejligt. Oven på en hård opstart og skade var det herligt at score 2 mål så min selvtillid kunne stige lidt igen. Nu føler jeg mig endnu mere klar til de kommende kampe i turneringen hvor jeg føler mig fit og håber at kunne hjælpe holdet bedst muligt.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media