Presse     Facebook     Søg

BIF - Kjellerup IF 3-0: Endelig hul på bylden

Arkivfoto

Kjellerup gæstede lørdag eftermiddag Brabrand stadion. Gæsterne fra Kjellerup havde flotte sejre over Næstved og Næsby i bagagen, og huserede inden dagens kamp på 3. Pladsen i 2. Div vest, så det var uden tvivl et Kjellerup mandskab med selvtilliden i orden, der troppede op.

Til dagens kamp var forsvarskrumtappen Frank Winding desværre ikke til rådighed, da han døjer med en skade fra sidste kamp. Det betød at der var mindre rokeringer på startopstillingen.
Brabrand lagde fra start et højt tryk på gæsterne, og sad på bolden det meste af tiden. Det var tydeligt, at de var på jagt efter sæsonens første. Man var god til at spille sig gennem Kjellerups førstepres, og når man kom frem på den sidste tredjedel af banen, var man også god til at spille sig gennem til chancer. Det var derfor slet ikke ufortjent da Mike Kaljo, efter 19 minutter bragte Brabrand foran med 1-0. Brabrand havde helt klart overtaget i både spil og chancer. Kjellerups største chance faldt midt i første halvleg, hvor bolden bliver halvclearet, og dumper ned for fødderne af en Kjellerup spiller på kanten af feltet, der trykker af. Bolden ryger kun lige forbi, og Brabrand skulle her være glade for, at Kjellerup ikke fik udlignet.

Efter godt en halv times spil, spillede Brabrands højre side sig godt igennem, og fik trukket et frispark tæt på Kjellerups felt. Frisparket tog Malte Færge sig af, og han lagde den lige i panden at Mathias Høgsholt, der stangede Brabrand på 2-0.

Anden halvleg lignede meget første. Kjellerup var til tider bedre med, og fik organiseret deres pres bedre, men Brabrand var stadig det bedste mandskab. Anden halvleg var bare 10 minutter gammel, da den tidligere Kjellerup spiller Anders Holvad gjorde det grimme ved sin tidligere klub, og reelt set lukkede kampen med sin scoring til 3-0.

Kampens sidste store chance tilfaldt en anden tidligere Kjellerup spiller. Lukas Enevoldsen headede tæt under mål direkte på Kjellerup målmanden, returbolden trillede direkte ud i fødderne på Lukas, men også i anden omgang nuppede målmanden bolden. Altså en glimrende dobbeltredning. Da dommeren fløjtede af, var det Brabrand, der fortjent kunne smage sejrens sødme for første gang i sæsonen.

Brabrand IF – Kjellerup IF 3-0 (2-0)

18’ Mike Kaljo 1-0
29’ Mathias Høgsholt 2-0
56’ Anders holvad 3-0