Presse     Facebook     Søg

Dramatisk sejr over Jammerbugt FC

Foto: Arkivfoto fra Jammerbugt FC - Brabrand, foråret 2014

Lørdagens kamp som var flyttet til kunstgræsbanen i Tilst, bød på både dramatik og mål. Mike Kaljo blev matchvinder i de døende minutter med et fantastisk langskudsmål.

Grundet ugens massive regnmængder var man tvunget til at flytte opgøret til kunstgræsbanen i Tilst. Dette gjorde dog ikke kampen mindre underholdende.

Som ventet blev det, traditionen tro, et tæt opgør med to mandskaber som forsøgte at få boldovertaget. Begge hold havde åbne scoringsmuligheder i de første 45 minutter men det forblev målløst.

Efter pausen kom der dog gang i sagerne. Få minutter efter pausen bragte gæsternes Nickolaj Thomsen Jammerbugt foran på et hovedstødsmål efter hjørnespark. Brabrand-spillerne viste imidlertid flot moral og kæmpede ufortrødent videre. Dette skulle vise sig at give pote, for efter 74 minutters spil sparkede Jens Stage et fladt frispark fra venstre ind mellem venner og fjender. Her satte Jammerbugts Søren Reese, uheldigt, sidste fod på og så var udligningen en realitet.

Brabrand havde overtaget og flere af udeholdets spillere virkede frustrerede. Denne frustration blev ikke mindre da Jammerbugts Thomas Quorning modtog sit andet gule kort efter at have hægtet Anders Holvad i en ellers ufarlig situation midt på banen. 

Fra dette tidspunkt var det spil til et mål og Brabrand kom tættere og tættere på den forløsende scoring. Jammerbugts Patrick Ehlers gjorde det ikke nemmere for gæsterne da han i frustration puffede bolden ud af hænderne på Gökhan Tokay midt i eksekveringen af et indkast. Ehlers havde i forvejen en advarsel og måtte dermed på tåbeligste vis forlade banen med endnu en advarsel, og dermed et rødt kort.

I den ordinære spilletids sidste minut modtog Brabrand-topscorer Mike Kaljo bolden i venstre side på kanten af feltet. Her lavede han nærmest stående et par driblinger hvorefter han kanonerede kuglen op i det fjerneste målhjørne til kæmpe jubel og forløsning for hjemmeholdet. Fremragende og fortjent scoring som kampen havde forløbet.

Jammerbugt fik imidlertid et sidste forsøg på at hive point med til det nordjyske, da de i 94. minut fik tilkendt frispark midt på Brabrands banehalvdel. Bolden blev lagt ind i feltet og efter første berøring af en Jammerbugt-spiller vinkede linjevogteren resolut for offside - dommeren bemærkede imidlertid ikke der blev vinket, og da en Jammerbugt-spiller 2 sekunder efter sparkede kuglen i kassen i troen om at de havde udlignet, blev udeholdets fortrydelse og frustration om muligt endnu større. 

Brabrand slap med skrækken og kunne sætte 3 dejlige point ind på kontoen og kom dermed tilbage på sporet efter et par pointmagre kampe.

Brabrand IF – Jammerbugt FC 2-1 (0-0)

50’ 0-1 Nickolaj Thomsen
74’ 1-1 Selvmål (Søren Reese)
90’ 2-1 Mike Kaljo, Brabrand

78’ Rødt kort, Thomas Quorning, Jammerbugt FC
84’ Rødt kort, Patrick Ehlers, Jammerbugt FC 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media