Sejr i efterårets sidste kamp

Middelfart ventede på udebane i efterårets sidste opgør. Det blev en underholdende kamp 3-2-sejr til Brabrand, med flotte scoringer fra begge mandskaber.

Brabrand kom foran efter 20 minutters spil ved Jakob Vase, som scorede sit første sæsonmål. Godt 10 minutter efter udlignede hjemmeholdet dog på et flot langskudsmål til 1-1 som også var pausestillingen.

Efter pausen scorede Anders Holvad og Jens Stage for Brabrand mens den tidligere AC Horsens-angriber, Casper Johansen scorede for værterne.

Brabrand-træner Tom Søjberg sagde efter kampen:
-Først og fremmest lettelse. Det er en kamp som skal vindes og det gjorde vi. Vi spillede godt og styrede spillets gang. Og kommer planmæssigt foran 1-0. Vi sidder på dem og de er kun farlige ved omstillinger og når vi slapper for meget af. Det sker så et kort øjeblik 30m fra mål og Chris Hansen tager et par træk og smadrer den op i krydset.

-Herefter skal vi genfinde melodien og sørge for at der ikke kommer yderligere grus i maskineriet. Og vi forsømmer lidt at spille boldene derhen, hvor vi vidste det bliver farligst. I pausen får vi samlet op på tingene. Og vi får skabt væsentligt flere chancer. Vi kunne vel sagtens have lavet 5 mål i denne kamp. Men kampen bølger en del, da Middelfart momentvis også spiller rigtigt godt. Vi vinder dog fortjent og efter 6 minutters overtid hiver vi fortjent armene i vejret. Kampen viser igen, at vi mentalt har rykket os et stykke og vi er blevet bedre til at lære af vores fejl. Vi har sågar kunnet lære af modstandernes fejl undervejs. Så jeg er stolt af det spillerne har leveret på det mentale område.

Middelfart - Brabrand IF 2-3 (1-1)

0-1 Jakob Vase (20. min.)
1-1 Chris Hansen (29. min.)
1-2 Lukas Enevoldsen (49. min.)
2-2 Casper Johansen (straffe – 51. min.)
2-3 Jens Stage (64. min.)