Presse     Facebook     Søg

Morten Lanng ny assistenttræner for 2.div.

Den nu forhenværende spiller for Brabrand Fodbold Morten Lanng er over vinteren tiltrådt I en ny rolle som assisterende træner. Han fortæller om hans nye rolle.

Hvilken rolle har du fået i trænerstaben?

- Jamen, jeg har påtaget mig rollen som assistenttræner siden vinterpausen og har fået flere forskellige arbejdsområder. Jeg er selvfølgelig assistent i den traditionelle rolle, med diverse opgaver på træningsbanen, men derudover har jeg påtaget mig ansvaret for dødbolde, opvarmning og vigtigst af alt skal jeg agere led mellem truppen og cheftræneren. Derudover er jeg også påtænkt at afholde special træninger af angribere, kantspillere m.m. når vi engang kommer på græs i Brabrand.

Hvad er dit kendskab til truppen?

- Efter at have været en del af spillertruppen de sidste 2,5 år har jeg et godt kendskab til truppen. Det betyder også at jeg havde nogle betænkninger om overgangen fra holdkammerat til træner, men jeg må indrømme, at det har været gnidningsfrit og spillerne har taget godt imod mig i min nye rolle.

Hvad forventer du af holdet?

- Jeg ser positivt på foråret. Jeg synes, at der har været gode tendenser i træningskampene, og især når vi holder vores aftaler og arbejder hårdt for hinanden, så er vi et hold, som kan blande sig i top 6. Vi er dog også bevidste om, at der ikke skal tabes mange kampe for pludselig at være en del af nedrykningskampen i dette års 2.division. Vores fokus er derfor det klassiske udgangspunkt, at “vi ta’r en kamp af gangen”, og på at få det maksimale ud af den enkelte kamp. Hvis vi kombinere det fokus med hårdt arbejde og evnen til at holde vores aftaler, så spår jeg os et godt forår.

Hvilke dele af spillet kan du være med til at forbedre?

- I samarbejde med Tom har vi arbejdet meget med vores presspil og evnen til at kunne presse på flere forskellige måder. Dette er helt sikkert et værktøj, som kommer til at skaffe os mange point i forårets første kampe, hvor banerne ikke er fantastiske. Henover resten af foråret, håber jeg at kunne bidrage til, at vi får lavet lidt flere mål og gerne i det åbne spil.

 

 

 

 

 

 

 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media