Presse     Facebook     Søg

Søjberg før Thisted: Stor respekt - men ikke uovervindelig

I forbindelse med de 2 Brabrandkampe, der spilles på Engdalsvej 2. påskedag har vi fanget hhv. 2. Divisionstræner Tom Søjberg og DS-træner Robert Sørensen, der sætter forventningerne til de 2 kampe.

Tom Søjberg siger om 2. Divisionskampen mod Thisted FC: “Thisted er et stærkt hold, der de seneste par gange har haft krammet på os. De er blevet endnu stærkere med spillere som Mikkel Agger og Christian Rye indspillet på holdet. To spillere som kommer fra en anden økonomisk hylde end vores. Så vi har stor respekt for vores modstander. De har gjort det godt, og de ender formentlig som nr. 3 i 2. Division Vest. Jeg syntes, de har lavet et godt stykke arbejde og er blevet skarpere på at prioritere lokalt i truppen og klubben generelt. Så der venter TFC en spændende fremtid i toppen af Vest, siger Tom Søjberg.”

“Vi skal kunne matche deres hurtige spil og deres fine organisation. Kan vi det, så er det også muligt at få point i påskens 2. opgør. Afgørende for kampens udfald må også være få stoppet Søren Nielsen og Mikkel Agger.

I vores seneste kamp var vi dygtige til at fastholde det rette fokus i mange momenter af kampen. Kjellerup var en modstander af en anden kaliber end Thisted, og de tre point var velfortjente. Men kan vi også fastholde det rette fokus på mandag - så tror jeg igen på et godt resultat. Vi er dog lidt ramt på flere positioner. Men sidst trak vi på flere af vores spillere fra DS holdet, som har fortjent chancen. Det gør vi også denne gang. Og jeg tror på vores spillere, slutter han.”

Robert Sørensen siger om DS-kampen mod lokalrivalerne fra IF Lyseng:

“Jeg forventer en svær kamp mod et stærkt og fysisk DS-hold. Lyseng kan spille både fysisk, men også fint pasningsfodbold - så det er helt sikkert en stor mundfuld for vores unge hold. Kampen er vel mere eller mindre lige I favoritværdigheden. Vi er lidt ramte I forhold til afgivelse af spillere til 2. division, og andre skader, der pt. plager os. Det er forårets første kamp, så jeg forventer, at spillerne er sultne på at vise sig frem. Så jeg glæder mig til kampen, siger Robert Sørensen.”

Der er således dobbeltarrangement 2. påskedag på Engdalsvej, hvor 2. division spiller mod Thisted FC kl. 14.00 og kort herefter spiller DS lokalbrag mod IF Lyseng kl. 16.00.

Vi håber på at se mange på lægterne!

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media