Brabrand gæster Varde lørdag

Der venter endnu et svært opgør, når Brabrand IF gæster Varde. Opgørets vigtighed er ikke til at tage fejl af for begge mandskaber, og derfor venter der helt sikkert et spændingsfuldt opgør med intensitet, hvilket forhåbentligt ebber ud i en Brabrandsejr.

Brabrand mødte tilbage i august måned Varde IF, hvor gæsterne kunne tage den lange tur den lange tur til sydvestkysten med de 3 point. Det var en meget lige kamp, hvilket højest sandsynligt også bliver tilfældet lørdag den 11. april, hvor Brabrand gæster Varde IF.

Varde IF fik en udmærket start på deres tilbagevenden til 2. Division Vest efter en sæson i DS. Holdet lå således med i den gode ende af tabellen. Kampen i Brabrand satte nemlig gang i en stime på 3 sejre i træk for Varde, som også er de eneste 3 sejre klubben har fået i de første 18 runder. Varde IF har nemlig ikke formået at vinde en fodboldkamp i de 13 forsøg.

Der venter dermed Brabranddrengene et sultent Vardehold, der gøre alt for at få skuden vendt - så man kan beholde det efterhånden spinkle håb om overlevelse i landets 3. bedste fodboldrække.

Kampen for Brabrand er også meget vigtig, idet bundholdene bliver ved at få point, hvilket betyder at afstanden mellem Brabrand og nedrykningsstregen på nuværende tidspunkt blot er på 3 point. Tilmed kan Brabrand bringe sig tættere på subtopholdene. Der er dermed lagt op til en kamp, der betyder mig for begge hold, hvorfor det helt sikkert bliver en god fodboldkamp.

Om kampen siger Brabrandspiller Mikkel Buur Simonsen:

“Vi fik i kampen mod Thisted set, at når vores presspil fungerer og hele holdet holder aftalerne, så kan vi dominere kampene – selv mod et af de bedre hold i rækken som f.eks. Thisted. Vores første halvleg, hvor vi sagtens kunne have ført med 2-3 stykker, har givet os selvtillid og troen på vore egne kvaliteter.

Dog viste vores 2. halvleg også, at hvis vi ikke er der 100 % og fraviger fra konceptet, så kunne vi sagtens have endt med at tabe en kamp, hvor vi i størstedelen af kampen gjorde rigtig ondt på vores modstandere fra Thisted.”

“I kampen mod Varde forventer jeg en svær kamp med hard fight. Varde er et svært hold at spille i mod. Det kan meget vel blive en lige kamp, som først afgøres til allersidst. I det omvendte opgør tabte vi 1-0 i de døende minutter, hvor kampen havde bølget frem og tilbage.

Hvis vi går ud med samme indstilling, som vi gjorde mod Thisted, føler jeg, at vi har en god chance for at tage alle tre point i Varde. Det kræver dog, at vi minimerer de personlige fejl og holder os til aftalerne igennem hele kampen. Jeg tror, at kampen ender 2-0 til os, slutter Mikkel Buur Simonsen.”

Til kampen har Brabrand Mads Rosenberg tilbage efter karantæne, mens at Jesper Brinck og Orhun Özturk afsoner karantæne.

Kampen spilles kl. 15.00 på Sydbank Stadion I Varde.