Sikker sejr i det vestjyske

Brabrand tog lørdag turen sydpå, for at møde Varde. Et hold der siden starten af sæsonen har haft gevaldigt svært ved at skrabe de nødvendige point sammen, og målsætningen for Brabrand mandskabet var derfor også klar. Der skulle en sejr med hjem. Det skulle da også vise sig at blive en ganske ensidig affære.

Det blæste en del på stadion, og der var en meget kraftig vind på langs med banen. Brabrand havde medvind i første halvleg, men det betød ikke at Brabrand spillede på mange lange bolde. Varde åbnede bedst, og i det første kvarter af kampen kunne værterne godt have bragt sig i front på en dødbold, men Brabrand forsvaret stod imod, og efter det første kvarter så man ikke meget mere til Varde.

Brabrand spillede godt og kontrollerende, og man følte blot, at med de chancer Brabrand skabte og brændte, var det blot et spørgsmål om tid før gæsterne ville bringe sig foran. Det skete da også i det 35. Minut. Da Varde i flere omgange ikke fik clearet bolden ordenligt, endte den ved Jens Stage, der med et fremragende ydersideindlæg sendte bolden lige ind i låget Af Lukas Enevoldsen, der smukt pandede bolden helt op i målhjørnet. Brabrand fortsatte det hårde pres indtil halvleg, og det var rent uheld, at man ikke havde lavet mere end en enkelt kasse.

Anden halvleg fortsatte hvor første sluttede, men det var også meget tydeligt at Varde satsede hele butikken, da de i høj grad er truet af nedrykning. Det betød at lige meget hvor mange folk Brabrand førte frem, så holdt Varde 3 offensive spillere helt fremme på midterlinjen. Det betød, at Varde fik et par få farlige omstillinger, men det gav også Brabrand mandskabet det mere plads at spille rundt på, på modstanderens banehalvdel.

Det høje pres fra Varde gav ikke pote, måske derimod bagslag, for 3 meget identiske omstillinger fra Brabrand endte i mål, og det betød, at da der var gået 63 minutter stod der 0-4 til Brabrand, og så var kampen reelt set lukket. Patrick Nielsen stod for 2 af scoringerne, hvor han på den ene tippede den flot over målmanden. Jens stage stod for den sidste. Flot var det også at Anders Holvad lagde op til alle 3 scoringer.

Resten af kampen bød ikke på de store højdepunkter, det blev meget rodet og hektisk, og der kom ikke rigtig de store chancer ud af det.

Brabrand stod godt på banen, og alle spillere leverede en flot præstation, så det var uden tvivl fortjen, da Brabrand kørte hjem i bussen, med 3 point i bagagen.

Brabrand holdet: Victor Krøyer, Jonas Jacobsen, Lukas Enevoldsen, Christoffer Ibsen (Jacob Linnet 80.), Mikkel Buur, Jakob Vase, Jens Stage, Mads Rosenberg, Patrick Nielsen, Gökan Tokay, Anders Holvad.