Vigtig sejr over Odder

Kristi himmelfartsdag gæstede Odder, Brabrand idrætsanlæg, i en meget afgørende kamp. Vinderen ville efter kampe have slået et lille hul til den truende nedrykningsstreg, mens taberen højst sandsynligt ville ligge under nedrykningsstregen, når spillerunde 24 var færdigspillet.

Brabrand lagde et kæmpe pres fra start. Odder lignede virkelig et hold der var overrasket over det pres, Brabrand lagde fra land med, hvilket resulterede i en meget hektisk start, med flere grimme tacklinger, der nok burde have udmøntet sig i advarsler.

Efter 6 minutters spil kom værterne foran, da Lukas Enevoldsen var blevet hængende i angrebet efter et hjørnespark. Anders Holvad modtog bolden i højre side af banen, og med et flot papegøjespark, lagde han bolden ind i feltet, hvor Lukas Enevoldsen på flot maner, langt udefra headede bolden lavt i det lange hjørne. Et flot mål, og en fortjent scoring til Brabrand.

Der skulle ikke gå længe før denne scoring blev fordoblet. Denne gang var det Jonas Jacobsen, der havde bolden i Brabrands højre side. Herfra lagde han et langt indlæg over til bagerste stolpe, hvor Mikkel Buur kom flyvende, Han tordnede bolden ind under overliggeren med sådan et brag, at Tommy Ladefoged i Odder målet ikke havde skyggen af chance for at kunne reagere derpå. Efter 2-0 scoringen trak Brabrand sig lidt længere tilbage på banen; og resten af halvlegen bød ikke på de helt store chancer. Odders tidligere Brabrand spiller Sebastian Pingel havde et godt langskud, som Victor Krøyer i Brabrand målet dog havde styr på.

Stillingen da holdene gik til pause var derfor 2-0 til Brabrand.

2. halvleg fik en ligeså hektisk start, da Brabrand igen ville forsøge, at lægge det høje pres, men Odder ville det samme. Odder kom ud til anden halvleg og jagtede en tidlig scoring med alle de midler de nu kunne finde frem, men til stor ærgrelse for Odder bænken, afviste Brabrand defensiven fuldstændig, og Odder fik ikke de store chancer, ud over nogle lange indkast, og dødbolde. Brabrand holdt stand indtil der var spillet 72 minutter, hvor Martin Thomsen skød en ripost i mål. Riposten kom efter en vidunderredning fra Victor Krøyer, der hentede en bold, helt oppe i det fjerneste målhjørne, hvor samtlige spillere, trænere og tilskuere stort set regnede med scoring, Men Krøyer afviste på flotteste vis. Efter denne scoring kunne man godt mærke, at nervøsiteten tog sit indtog på nogle af Brabrand spillerne, men heldigvis skulle det ikke vare længe før Brabrand fik genskabt sit tomålsforspring. Efter flot forarbejde af Orhun Özturk modtog Anders Holvad bolden. Han stak Jens Stage i dybden til friløber, og Stage sendte køligt bolden forbi Odder målmanden. 3-1, også var kampen reelt set afgjort. En kold lussing til Odder spillerne, der skal have ros for den fighterånd de viste i anden halvleg. Det sidste kvarter af kampen forsvarede Brabrand sig på flot vis, ved blot at holde bolden i egne rækker, og dermed gav man ikke Odder muligheden for at komme tilbage.

Det var bestemt ikke ufortjent at Brabrand vandt kampen. Man var bedre på samtlige parametre. Den præstation Brabrand leverede var uden sammenligningen den bedste i foråret, hvis man kigger over samtlige 90 minutter. Derudover var det også utroligt vigtige point til den tætte tætte bundstrid, som man på denne måde bragte sig lidt længere væk fra.