Presse     Facebook     Søg

Linnet & Orhun rykkes permanent op

Jacob Dyrborg Linnet og Orhun Øztürk rykkes til den kommende sæson permanent op i 2. Divisionstruppen. 

Jacob Dyrborg Linnet og Orhun Øztürk spillede størstedelen af sidste sæson på klubbens DS-hold, og de var kraftigt medvirkende til det flotte efterår, som holdet leverede med 3. plads til følge. I foråret har de to spillere lukreret på, at 2. Divisionstruppen har været en anelse smallere, hvilket har betydet, at både Øztürk & Linnet har fået en masse spilletid på divisionsholdet. Det har været med til overbevise træner Tom Søjberg om, at de har fortjent en plads i truppen. 

Jacob Dyrborg Linnet er en alsidig spiller, som oftest gør sig på backen, men han kan sagtens spille på midtbanen også. Han er en fighter af guds nåde, og han er virkelig en spiller, der passer godt ind i truppen, da hans hårde arbejde er meget anerkendt blandt trænerne og spillerne. 

Orhun Øztürk er en helt anden slags spiller. Han besidder driblekundskaber, som er svære at træne. Han er fantastisk dygtig mand-mod-mand offensivt. Tilmed har han et dygtigt venstreben, hvilket han skal blive ved med at udvikle. Han begår sig mest på kanten og i angrebet 

Velkommen til de 2 velkendte Brabranddrenge, der nu bliver en del af truppen. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media