Presse     Facebook     Søg

Endnu en forstærkning til Brabrand

Michael Kærgaard Pedersen skifter i den kommende sæson Hobro IK ud med Brabrand IF Fodbold.

Brabrand IF Fodbold kan præsentere endnu en forstærkning i form af Michael Kærgaard Pedersen, der primært gør sig i forsvaret. Michael har tidligere spillet i FC Djursland, da klubben lå i 2. Division og senest i Hobro IK.

Michael Kærgaard Pedersen er en meget dedikeret holdspiller, der giver sig 100 % til træning hver gang. Han er tilmed fysisk stærk, hvilket giver trænerteamet et ekstra kort til forsvaret.

Tom Søjberg om tilgangen: ”Michael er indbegrebet af den type spiller, som vi gerne vil have i vores trup. Han er dedikeret, vil vinde for en hver pris. Han vil dø med støvlerne på. Derfor er vi glade for at kunne tilknytte ham. Han er tilmed meget dygtig og dedikeret i hans defensive arbejde, hvilket vi får brug for i den kommende sæson, siger han.”

Michael Kærgaard Pedersen om skiftet: ” Jeg har ledt efter en ny klub med fodbold på højt niveau og med professionalisme, samt et sted hvor fællesskab også prioriteres. Mit første indtryk af klubben, er at det er et sted, hvor man falder hurtigt til, fordi personerne I og omkring klubben er gode til at tage imod en. Derudover er niveauet i truppen meget højt og konkurrencedygtigt, samt viljen til at blive bedre er til stede til hver træning og kamp, siger Michael Kærgaard Pedersen.” 

Han fortæller ydermere: “Jeg kan bidrage med professionalisme, dedikation og hårdt arbejde til hver eneste kamp og træning, hvor jeg vil forsøge at gå forrest. Mine forventninger til sæsonen er, at vi giver alt vi har i alle kampe, så vi kan være med hvor det er sjovt. Og så håber jeg, at jeg kan tilkæmpe mig en plads i startopstillingen, slutter Michael Kærgaard Pedersen.”

Michael Kærgaard Pedersen vil I den kommende sæson spille I nummer 12.

Velkommen Michael!

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media