Presse     Facebook     Søg

Christopher Geertsen skifter til Brabrand

Christopher Geertsen skifter den fuldtidsproffesionelle tilværelse i 1. Divisionsklubben FC Fredericia ud med Brabrand IF Fodbold. Geertsen tiltræder på 1-årig kontrakt.

 

Brabrand IF er i fuld gang med at forstærke holdet forud for den spændende sæson, der venter i KanalSport Divisionen. Således er det lykkedes at tilknytte en stor profil til holdet, idet den tidligere Randers FC & FC Fredericia-spiller Christopher Geertsen skifter til Brabrand IF Fodbold.

Christopher Geertsen er en spiller der på sit flotte CV har et hav u-landskampe, flere Superligakampe og 50 1. Divisionskampe for FC Fredericia vidner om en spiller med stor kvalitet, som der altså nu bliver tilført holdet. 22-årig Christopher skal ved siden af fodbolden påbegynde studie i Aarhus, hvorfor det med henblik på, at han er bosiddende i Randers var logisk at vælge Brabrand, som sin kommende fodboldklub.

Som spiller gør Geertsen sig mest på midtbanen, hvor han med sine offensive kvaliteter kan lirke et hvilket som helst forsvar op i KanalSport Divisionen. Det er med glæde, at vi altså nu kan præsentere ham i den blå Brabrandtrøje.

Tom Søjberg fortæller om tilgangen af Geertsen: ”Det er med stor glæde, at vi kan lande en spiller af denne kaliber. Christopher er en etableret 1. Divisionsspiller, der vælger vores projekt. Det er vi stolte af. Christopher vil gå ind fra starten af og tage taktstokken, og han skal være med til orkestrerer vores angrebsspil. Det er med et smil på læben, at vi kan offentliggøre Geertsen som ny Brabrandspiller, slutter han.”

Hovedpersonen siger selv om skiftet: ”Jeg har valgt at gå fra fuldtidsprofessionel fodbold til fodbold i 2. Division, fordi jeg har valgt at prioriterer studiet højt. Og her faldt valget på Brabrand, da det ligger tæt på mit forhåbentlig kommende studie, og fodboldmæssigt kendte jeg både Tom og en masse af gutterne i forvejen, og de står for den slags fodbold, som jeg gerne vil spille. Jeg er blevet bekræftet I, at det er nogle gode gutter udenfor banen, og nogle dygtige fodboldspillere. Jeg ser et stort potentiale i holdet, hvis vi kan få udnyttet hinandens kvaliteter, siger Geertsen.”

Endvidere siger han: “Jeg er en spiller som gerne vil spille fodbold på jorden, og jeg vil forsøge at bidrage med en større boldbesiddelse, så vi kan få mere boldbesiddelse end I sidste sæson. Derudover forventer jeg at score mål og assist, men hvor mange er svært at sige, det kommer an på, hvilken position Tom vil bruge mig på, slutter Geertsen.” 

Christopher vil I den nye sæson spille med nummer 11.

Velkommen til Christopher Geertsen.

 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media