Presse     Facebook     Søg

Højland: "Vi glæder os"

En ny sæson står for døren. Op til sæsonstarten har vi fanget assisterende træner Marc Højland Jepsen til en snak. 

En hård og kort opstart afsluttes i den kommende uge, inden Brabrand i første kamp tager imod Middelfart Fodbold den 8. august kl. 14.00 på Brabrand Idrætsanlæg. Et Brabrand hold, der i opstarten har spillet 4 forberende kampe op til sæsonstarten med blandede resultater. Der er blevet brugt et hav af spillere, som har vist sig frem. Men på lørdag gælder det første kamp om point i en KanalSport Division, der ser uhyrer spændende ud! Mange af holdene har oprustet, så der venter Brabranddrengene 14 prøvelser i efteråret, hvor det handler om 100 % indsatser for at få point. 

Op til sæsonen har vi fanget assisterende træner Marc Højland Jepsen til en snak om, hvad der venter holdet: "Vi står overfor en sæson, hvor der fra start er en masse at spille for. Der er ingen lette kampe, og er man der ikke 100 % hver eneste gang, så får alle det svært. Derfor bliver vi også nødt til at tage en kamp ad gangen, hvor fokus er rettet på hver en eneste situation i den pågældende kamp. Det er her, jeg kan bidrage med en rolle som værende indpisker, siger Marc Højland Jepsen."

Endvidere siger Højland: "Vi starter ud mod Middelfart Fodbold, som ikke kan løbe fra favoritværdigheden ikke blot i kampen mod os, men i det hele taget med de indkøb, de har foretaget sig med Tubæk, Kastrup & Bannis. Men hvis vi præsterer på allerhøjeste niveau har vi bestemt muligheder for at lave et godt resultat, siger han."

Til spørgsmålet om, at Bookmakerne ikke giver mange chancer til Brabrand, siger Marc Højland Jepsen:  "Vi lever fint med, at bookmakerne ikke ser vores vej i forhold til, hvem der ender i top 4 - det kan måske i den lange ende blive en fordel. Vi tager som sagt en kamp ad gangen, og for os handler det også om at bevise overfor os selv, at vi ikke er et bundhold, som vi endte med at være i den forgangne sæson, siger Marc Højland Jepsen."

Slutteligt siger Marc Højland Jepsen: "Vi har jo fået Aarhus Fremad tilbage i 2. Division, hvilket er glædeligt. For Aarhusholdene der tæller Aarhus Fremad, Odder, Skovbakken og os selv er der et internt regnskab, der til november skal gøres, og der vil vi selvfølgelig gøre alt for at vinde, og det glæder vi os til, slutter han."

Brabrand starter altså sæsonen den 8. august kl. 14.00 hjemme på Engdalsvej mod Middelfart Fodbold, og allerede weekenden efter spilles første "lokalbrag" mod Aarhus Fremad på Riisvangen. Der er lagt i kakkelovnen til en spændende sæson. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media