Livlig sæsonstart på Brabrand Stadion

Der var lagt i kakkelovnen til en spændende sæsonpremiere på Brabrand stadion, mellem Brabrand IF, og ny oprykkerne fra Kolding IF, der af bookmakerne, er sat som en af oprykningskandidaterne, og man kan roligt sige, at de ca. 300 fremmødte tilskuere fik en intens kamp, der blev spillet i et meget højt tempo.

Værterne lagde bedst fra land, og selvom Kolding til tider var lidt mere på bolden, var det klart Brabrand, der gennem hele første halvleg skabte de største chancer. Det var derfor bestemt heller ikke ufortjent, da Jesper Brinck, efter et kvarters spil, sendte kuglen knastørt i nettet fra en halvspids vinkel. Dette resulterede i en føring på 1-0 til hjemmeholdet. Kort efter målet, havde Mathias Aakjær et flot forsøg, hvor han på imponerende vis fik tippet bolden over målmanden fra en meget spids vinkel, men desværre blev forsøget afværget på stregen via overlæggeren, af en Kolding spiller. Selvsamme Mathias Aakjær spillede sin officielle debut for Brabrand denne aften, udover ham, havde Malte Færge i venstre back og Victor Krøyer i målet også deres debut.

Da spillerne gik til pause, var stillingen 1-0 til værterne, hvilket ikke var ufortjent, da det var dem, der havde været klart farligst foran målet i første halvleg, men det havde desværre ikke kastet mere af sig, end den enkelte æske. Efter pausen satte Kolding Justice John ind på kanten, og han fik hurtigt sat sit præg på kampen. Kolding lignede et mandskab, der havde lidt mere og give af i anden halvleg, og derfor var det også dem, der sad tungt på presset gennem store dele af halvlegen. Efter 52 minutter tager Justice John en flot solotur, der starter oppe ved midten, med en flot vending, hvorefter han på kanten afslutter fladt i højre side, uden store chancer for Krøyer i målet.

Stillingen er 1-1 og Kolding var klart ovenpå i denne periode, men Brabrand mandskabet bider fra sig, og kommer da også frem til et par chancer, men de største chancer faldt klart i den anden ende af banen, hvilket resulterede i at Victor Krøyer måtte hive et par vidunderlige redninger op af hatten. Da der var gået 86 minutter af kampen, så det pludselig meget sort ud for Brabrand, da kuglen pludselig lå inde i kassen, men man kunne ånde lettet op, da linjedommeren vinkede for en offside.

Kampen sluttede 1-1 efter en flot opstart fra begge mandskaber. Alt i alt et meget rimeligt resultat hvis man kigger på antal chancer.

Brabrand IF - Kolding IF 1-1 (1-0)

1-0 Jesper Brinck '15
1-1 Justice John '52