BIF - Ringkøbing IF 3-0: Anden hjemmesejr i træk

Vestjyderne fra Ringkøbing, gæstede lørdag Brabrand stadion, men det var tydeligt at spore hos Brabrand mandskabet, at de jagtede revanche efter forrige weekends afklapsning på Sjælland.

Brabrand var bedste mandskab denne lørdag, og sad på det meste af kampen gennem alle 90 minutter, alligevel tilfaldt den første store chance Ringkøbing, efter et hjørnespark til Brabrand, hvor målmanden fangede bolden, og sendte den af sted. I den efterfølgende omstilling, endte en Ringkøbing mand, efter nogle fine træk, pludselig helt alene med Victor Krøyer i Brabrand målet, men den nye Brabrand målmand diskede op med en super redning, og sørgede dermed for, der stadig var balance i regnskabet.

Efter Ringkøbings store chance, begyndte Brabrand, at skabe nogle ganske store chancer, og det var bestemt ikke ufortjent, da Simon Riis Bragte værterne i front. Målet faldt efter lidt kaos i Ringkøbings felt, hvor bolden ender ved Riis, der knastørt lægger en inderside langs jorden i det lange hjørne. Scoringen faldt efter 29 min. Spil. Der skulle efter målet til 1-0 ikke gå mere end 45 sekunder, før bolden endnu engang lå i netmaskerne bag Ringkøbing målmanden. Anders Holvad satte sin modstander på kanten af feltet, og afsluttede med venstrepoten. Bolden blev heldigt rettet af, og målmanden var derfor uden chance. Nogen ville måske mene at Anders Holvads ”kolbøttejubelscene” var mere spektakulær end målet, men scoringen talte, og stillingen var derfor 2-0 da uret viste en halv time.

Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage, men Brabrand styrede begivenhederne. Anden halvleg fortsatte meget i samme dur. Brabrand til spillede sig flere chancer, men misbrugte desværre flere gange muligheden for at lukke kampen. Ringkøbing kæmpede hårdt, men fandt ikke nøglen til at dirke Brabrands defensiv op, hvilken i øvrigt spillede en meget stærk kamp.

Anden Halvlegs højdepunkt skulle man frem til dommerens tillægstid for at finde. Mathias Aakjær, der netop var kommet på banen, benyttede sin første berøring til at erobre bolden fra modstanderen, hvorefter han satte en omstilling i gang. Denne omstilling endte ud i, at Aakjær var forholdsvist alene med Ringkøbings målmand, og med et hårdt fladt vristspark sendte han bolden i nettet til kampens resultat. En stærk kamp af Brabrand, der bestemt kandiderer til at være den bedste Brabrand har spillet på denne side af sommerferien.

Brabrand IF – Ringkøbing IF 3-0 (2-0)

1-0 Simon Riis 29’
2-0 Anders Holvad 30’
3-0 Mathias Aakjær 92’