Nederlag til kyniske Odder i uskøn kamp

Brabrandmandskabet var ikke i stand til at følge op på forrige weekends flotte sejr over Jammerbugt, og måtte tage fra Odder med et nederlag på 1-3.

Hjemmeholdet fra Odder har foreløbigt haft et flot efterår og de kunne sætte yderligere 3 point på kontoen efter lørdagens kamp mod Brabrand. Første halvleg forløb med mange nærkampe og spil midt på banen og det er tydeligt at årstiden efterhånden har sat sit præg på banerne rundt omkring. Derfor var det heller ikke overraskende at første mål faldt efter en standardsituation. Et Odder-hjørnespark fra højre blev headet i netmaskerne af Nikolaj Laursen kort før pausefløjt og dermed kunne et tændt Odder-hold gå til pausen med en 1-0-føring.

Spillet forblev rodet for begge mandskaber efter pauseteen og mens Odder fortsatte den kyniske spillestil, blev Brabrand aldrig rigtigt farlige. Derfor var det heller ikke ufortjent at Odder bragte sig på 2-0 efter 57 minutters spil ved den tidligere BIF-spiller Nicolai Johansen, som nemt kunne heade Odder yderligere foran efter noget klumpspil omkring Brabrands felt.

Med 10 minutter tilbage af opgøret fik Brabrand fik dog lidt håb, da en Odder-forsvarer tog hånden til hjælp i straffesparksfeltet. Straffesparket omsatte BIF-topscorer Mike Kaljo stensikkert, og dermed var der lagt op til bombardement af Odders mål i de resterende minutter. Det helt store pres og åbne målchancer udeblev dog desværre, og derfor kunne Odders Simon Skibsted i stedet i den anden ende lukke kampen i slutminutterne på en flugter fra kanten af feltet.

Dermed ligger Brabrand fortsat placeret lige over playoff-pladsen i 2.division Vest med 17 point for 13 kampe.

Brabrands næste kamp er ligeledes efterårets sidste "hjemmekamp". Med "hjemmekamp" menes der at der endnu ikke er styr på hvor kampen skal spilles, da det afhænger af ugens vejrforhold. Yderligere info herom kommer midt på ugen, og vil blive oplyst her på hjemmesiden og på vores facebook-side.

Odder IGF - Brabrand IF 3-1 (1-0)

1-0 Nikolaj Laursen 41'
2–0 Nicolai Johansen 57'
2–1 Mike Kaljo 81'
3–1 Simon Skibsted 83'