Varde IF - BIF 3-5: Underholdende sæsonafslutning

Sæsonens sidste kamp blev en underholdende affære med hele 8 mål.

Sydbank Stadion i Varde lagde bane til forårssæsonens sidste kamp, hvor allerede nedrykkede Varde ventede.

Brabrand-mandskabet havde mulighed for at vriste Blokhus FC af 3.pladsen med 3 point, som dog samtidig kræver at nordjyderne sætter point til i den svære udekamp i Svendborg i weekenden.

- Og BIF gjorde hvad de skulle!

Kampens første mål blev sat ind af Lasse Ankjær på en friløber i højre side. Ankjær udplacerede køligt Varde-keeperen ved at lægge bolden helt op ad fjerneste stolpe. Varde svarede imidlertid hurtigt igen og en Varde-spiller kunne efter nogle små træk lægge kuglen helt op i det fjerneste målhjørne uden for Lasse Borgs rækkevidde.

Kort efter kom BIF igen foran. Næsten identisk med Ankjærs mål blev Nick sat i scene på venstrekanten og lagde ligesom Ankjær bolden ind fladt ved fjerneste stolpe. 1-2 ved pausen!

9 minutter efter pausen får Varde tilkæmpet sig et hjørnespark, som resulterede i en ripost til hjemmeholdets Kasper Køhlert. Køhlert klappede resolut til klatten efter en skidt clearing og hamrede den op i krydset fra ca. 20 m.

Hjemmeholdet var dog ikke færdige. Bare få minutter efter scorer Varde endnu et langskudsmål efter passivt forsvarsspil. Brabrand svarede dog hurtigt igen. 4 minutter efter strøg Hans Christian Høy igennem på venstrekanten og lagde en flad bold ind til Sebastian Pingel der sikkert sparkede bolden i kassen ved nærmeste stolpe. 3-3 efter 60 minutters spil.

Derefter gik der "hele" 24 minutter uden scoringer. Det kunne dog nemt have været anderledes da hjemmeholdet fik tilkendt et straffespark. Varde-spilleren sparkede dog svagt og Lasse Borg kunne nemt sætte en fodparade ind.

Efter 84. minut lagde Ankjær en bold i dyben til Steffen Sørensen. Sørensen tog et par skarpe træk og smækkede bolden perkekt ind i panden på selvsamme Ankjær som selv startede angrebet. 3-4!

Herefter faldt Varde-mandskabet sammen og i 87. minut kom Nick Drachmann og Nicolai Johansen alene igennem. Drachmann lagde uselvisk bolden på tværs til Johansen som frækt tog et træk på tværs uden om keeperen og kunne derefter let lukke kampen til 3-5!

Dermed sluttede Brabrand sæsonen med en yderst underholdene kamp, og der bliver nu krydset fingrer for at Svendborg kan tage point fra Blokhus FC i weekenden, så 3.pladsen forbliver i Brabrand.