Målrig affære mod Silkeborg IF

• Publiceret: Onsdag, 05. september 2018 21:08

Malthe Boesen scorer mod SIFDet blev en seværdig kamp på Brabrand Stadion, da Silkeborg IF kom på besøg i anden runde af DBU’s landspokalturnering, der i år hedder Sydbank Pokalen. Troen på egne evner over for et kriseramt SIF-mandskab var stor forud for kampen. I 1. halvleg var Brabrand da ind imellem også presset lidt i bund, da Silkeborg sad på det meste af spillet. Begge hold formåede dog ikke at score i første halvdel af kampen. Det blev der dog hurtigt lavet om på.

I 2. halvleg fik Brabrand tilspillet sig flere og flere chancer, men det blev Silkeborg, der kom først på måltavlen. Og da den først blev åbnet, gik det stærkt. 7 minutter inde i 2. halvleg gjorde nyindkøbte Ronnie Schwartz det til 1-0 for gæsterne, og blot tre minutter senere blev det til 2-0. Så svarede Brabrand igen med et flot hovedstødsmål af holdets nye angriber, Malthe Boesen, der er kommet til klubben fra Odder IGF, hvor han sidste år nettede hele 11 gange. Det var Boesens første officielle mål i Brabrand-trøjen. Af flere omgange var hjemmeholdet virkelig tæt på at udligne – bl.a. på et flot langskud af tilbagevendte Simon Riis, der ellers for tiden er på barsel.

I sidste minut af den ordinære spilletid blev det dog i stedet Silkeborg, der kunne bringe sig på 3-1. Atter engang fik Brabrand reduceret – denne gang ved Frederik Poulsen, men det lykkedes ikke at udligne inden dommerens sidste fløjt.

Kampen endte således 3-2 til Silkeborg, der nok glædede sig over endelig at kunne synge sejrssangen i omklædningsrummet efter en rigtig svær start i 1. division.

Brabrand-spillerne har ikke meget tid til at restituere. Allerede lørdag går det nemlig løs igen i 2. division, hvor et af de absolutte tophold, Kolding IF, kommer på besøg på Brabrand Stadion. Der er kick-off kl. 14:00.

Tekst og foto: Brit Sørensen Onwumelu / BS Sports & Media