Presse     Facebook     Søg

Brabrand henter Mathias Schlie og Kenan Hajdarevic

Brabrand har forstærket sig med Kenan Hajdarevic og Mathias Schlie. 2 markante spillere, der fuldender truppen i jagten på en af de sjove pladser i KanalSport Divisionen. 

Det er lykkedes at skrive kontrakt med Kenan Hajdarevic, der er kommet hjem efter et år i den færøske klub KI Klaskvik. Kenan tilfører angrebet power og styrke fra en anden verden. Kenan spillede de sidste testkampe, inden det gik løs i turneringen. Hajdarevic har allerede spillet 3 turneringskampe for Brabrand og det bliver spændende at følge ham. 

- Kenan er lige den angriber, vi mangler. Han bringer en helt anden dimension end de velfunderede teknikere Nichlas "Tunna" Knudsen og Mike Kaljo. Kenan er fantastisk med ryggen til målet, og så er han nærmest umulig at holde fra chancer i feltet. Så det er fantastisk at kunne byde Kenan velkommen i truppen. Han har allerede vist sine store kvaliteter - der skal nok komme en masse mål fra hans fødder, siger Tom Søjberg.

Mathias Schlie har ligeledes meldt sig til den blå hær. Han er hjemvendt til Brabrand, hvor han spillede en væsentlig rolle i sæsonen 09/10, hvor Brabrand spillede i 1. division. Det er glædeligt, at Mathias er vendt tilbage i den blå trøje! Schlie er kommet til klubben efter han sidst i januar fik ophævet sin kontrakt med Hobro IK. Således bliver han den 3. spiller som Brabrand har hentet i Hobro denne vinter. Mathias Schlie spiller på midtbanen. Mathias Schlie har ligeledes spillet 3 kampe.

- Mathias Schlie er en dygtig holdspiller med en stor motor, der samtidig er en dygtig fodboldspiller. Han besidder mange kvaliteter, hvilket han i weekenden viste i sin startdebut. Han kvitterede med et mål og en assist. Tilmed er det fantastisk, at Brabrand kan hente en tidligere spiller hjem. Det er jeg meget stolt af! Mathias er vellidt, og jeg er glad og stolt over at have ham med ombord, siger Tom Søjberg. 

Hvis du ikke har set Kenan Hajdarevic (#21) og Mathias Schlie (#22) i den blå trøje endnu. Så kan du opleve dem på lørdag, hvor holdet hjemme møder HIK. 

Velkommen til Kenan og Mathias! 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media