Presse     Facebook     Søg

Christoffer Østergaard skriver med Brabrand

Der er gang i svingdøren i Brabrand IF. Christoffer Østergaard har skrevet en halvårig kontrakt med Brabrand IF. 

Brabrand har i dette transfervindue skilt sig af med 5 spillere, og derfor er det glædeligt, at der nu kan berettes om forstærkning. 

22-årige Christoffer Østergaard, som dagligt kaldes "Ø", ophævede igår kontrakten med superligaklubben Hobro IK for at jagte spilletid. Brabrand har løbende haft en fin dialog med Christoffer om, at Brabrand skulle være næste stop i karrieren, og nu er det lykkedes Brabrand at lande Christoffer, som tiltræder på en halvårig kontrakt. 

"Ø" er spillende type, der er rolig på kuglen og har et godt overblik. Han kan spille både som stopper og som kontrollerende midtbane. 

Tom Søjberg om tilgangen: "Christoffer er en super tilgang til vores trup. Han kommer fra et godt miljø i Hobro IK, hvor fællesskabet er i højsædet og hårdt arbejde er en del af filosofien. Derfor er Christoffer skræddersyet til Brabrand. Desuden besidder han mange kvaliteter, som han kan tilfører truppen. Jeg er glad for at have fået Christoffer med ombord, slutter Tom Søjberg."

Christoffer Østergaard om skiftet til Brabrand: "Jeg er glad for nu at være i Brabrand, og ser frem til et rigtig spændende forår med klubben, hvor jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at Brabrand slutter i top 3 og sikrer sig avancement til 1.division. Klubbens projekt og vision tiltalte mig meget, hvorfor jeg nu glæder mig til at komme i gang med bestræbelserne på et udfordrende forår i en stærk række. Desuden er jeg bosiddende i Aarhus, og læser tillige i byen. Derfor var det oplagt med skiftet. Jeg glæder mig meget, siger Christoffer om skiftet."

Christoffer Østergaard kommer fra Hobro IK, hvor han har spillet 13 kampe i 1. Division og 6 i Superligaen.

Hils Christoffer velkommen i klubben. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media