Presse     Facebook     Søg

STATUS på det ‘gamle og nye’ Divisionsfodbold projekt

holdfoto power FB

Status på det ‘gamle og nye’ Divisionsfodbold projekt

Som du måske ved – har spillere/trænere siden 2020’ overtaget ansvaret for Divisionsfodbold-projektet, da vores gamle’ BIF-formand (Flemming Møller) i sommeren 20’ måtte trække sig fra driften af Brabrand Kontrakt Fodbold’ pga. sygdom til fru Helle.

Flemming og Helle stiftede selskabet i 2003’ for at skærme BIF for evt. økonomiske udfordringer – og de drev det med stor energi og kærlighed frem til 2020’, hvorfra de desværre måtte slippe. Vi ønsker alle god bedring til Helle !!

Spillere og trænere bestemte sig hurtigt i sommeren-20’ for at overtage projektet efter en aftale med BIF-bestyrelsen – og der skulle derfor arbejdes hurtigt igennem sommerferien 20’ – for at få etableret en økonomi og diverse strukturer/aftaler.

Det på banen kendte spillere og trænere jo til – så det udenfor’ var jo så udfordringen!

Opgaverne blev fordelt og der blev arbejdet hurtigt. Økonomi, salg og administration er jo normalt ikke spiller/træner-opgaver – men det blev klaret via hårdt arbejde og det gode sammenhold de havde i bagagen. BIF-folk fik de også ind i ’det udenfor’.

Salg og økonomi var en stor udfordring – for minimumsdrift sagde ca. dkk. 250.000/år.

I efteråret 2020’ var der etableret et nyt selskab ’Brabrand Divisions Fodbold’ – samtidig med at formelle aftaler i BIF faldt på plads omkring DBU/Div.Foren./Licens – og på det tidspunkt var også en del af økonomien reddet i land.
Spillereog trænere fik til salgsindsatsen stykket en præsentation sammen – og dele af den bruges også i dag overfor de sponsor-partnere, som er ’livsnødvendige’!

Hvis du ikke har set præsentationen, håber vi at den gir’ dig lidt ekstra indsigt omkring, hvordan holdet ser sig selv. Præsentationen har også forskellige sponsorpakke-forslag, som pt. ligget i lejet fra Dkk. 5.000 – 100.000 per sæson.

Status er – at rigtig mange sponsorer accepterede at hjælpe, her iblandt også Claus Hommelhoff – og Brabrand Idrætspark blev derfor døbt om til Domis Park.

I skrivende stund kan det berettes at ÅR1 (sæson 20/21’) gik over al forventning, både på og udenfor banen – mens vi mangler at få de sidste sponsorer på plads, så ÅR2 (21/22’) også bliver en lige så god solstrålehistorie. ÅR3 og ÅR4 arbejdes der også på. Udfordringen er fremover, at BIF/BDF nu er blandt de 36 bedste hold i Danmark – for DBU/Div.Foreningen vil gerne professionalisere Divisionerne i en retning, som kræver en økonomi, der er flere gange større end den BDF/BIF pt. kan præstere. SÅ udfordringer er der nok af – BÅDE på og udenfor banen!

BRABRAND-DNA  
Fightervilje - Holdånd - Disciplin - Hårdt arbejde
Spilleglæde - Kontinuitet - Viljestyrke

PRÆSENTATION:
Elite Fodbold på Århus Vestegnen
Sæson efter sæson slår vi fast, at vi er et elitehold, man ikke kan eller må overse.

I 2017 resulterede det i oprykning til 1. division, hvor holdet klarede sig så godt, at vi var umådelig tæt på at sikre endnu en sæson i landets næstbedste række.

– Gennem årene har BIF leveret adskillige spillere til højere niveau fx Jens Stage, der blev opdaget af og udviklede sit talent i Brabrand IF, hvor han lynhurtigt blev fast mand på holdet og senere skrev kontrakt med AGF og efterfølgende FCK.

Den historie viser noget om, at Brabrand IF kan bidrage til elite-fodbolden i DK via eliteholdet – og samtidig være en klub, hvor børn, unge og ældre har gode timer.

Brabrand Divisions Fodbold Aps (etableret i 20’) er en unik succeshistorie i dansk fodbold, da alle resultater og spiller­kompetencer realiseres ved hjælp af et absolut minimum af økonomiske ressourcer – og spillere/trænere står for det meste. De nye tider dikterer, at livremmen spændes ind – og uden sponsorer går det slet ikke!

Hårdt brug for nye sponsorer på Århus Vestegnen
Trods de positive resultater på banen, også i 21’, er det hårde tider for BIF’s Divisionshold. Vores storinvestor (03-20’) og formand gennem mange år trak sig fra klubben af private årsager i sommeren 20’, hvorfor holdet stort set stod uden økonomisk fundament til sæsonen 20/21’. Holdets spillere, trænere og hjælpere har derfor selv banket på’ dørene i erhvervslivet – i og omkring Århus Vestegnen – for at samle penge ind til holdets forsatte overlevelse i 2. division.

En stor tak skal lyde til de sponsorer, som bakkede op om Århus Vestegnens Divisionshold – men da vi har ambitioner om, at fastholde vor “Vestegns Divisions-status” skal vi skrue op for blusset – og derfor er opgaven mindst at fordoble vort første års budget !

Kender du en`– som kunne tænkes, at være BDF-sponsor på rejsen’ – så er du/i meget velkomne til, at kontakte os.
Vi kan bruge al den 
hjælp og medvind vi kan få!


Brabrand Divisions Fodbold Aps.
CVR. 41762764
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media