• brabrandif 37 original
  • Bliv sponsor slide
  • Ny slide 20.01.2020 1
  • Ny slide 20.01.2020 2
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

FC Svendborg - BIF 1-2: Sen sejr på Fyn

Ligabold fangede cheftræner Tom Søjberg efter weekendens sene sejr over FC Svendborg på udebane.


 

Hvad er din reaktion på kampen?
- Fantastisk med vores første sejr. Det var en forløsning at se bolden ryge i kassen i overtiden. Det er sgu ikke let at vinde på Høje Bøge stadion og jeg håber det booster vores unge spillere. Lasse Borg stod igen en god kamp og havde tre- fire store redninger i 1. Halvleg. 

- Men vi gav aldrig op og det åbnede for at kunne tage sejren til sidst. Tue Ullerup dukkede op og gjorde det onde ved Svendborg. Ydmyghed og hårdt arbejde er nøglen til vores succes. Vi ville gerne have spillet mere levende og dynamisk. Men vores modstander gjorde det utroligt svært for os at sætte spillet og ros til Svendborgs spillere for dette.

Hvad tager I med jer videre fra kampen?
- Spillerne sled for hinanden i sommervarmen og blev bare ved med at tro på hinanden og holdets succes. 

Hvordan vil du beskrive modstanderen efter opgøret?
- Svendborg spillede godt på dagen og særligt i første halvleg spillede de bedre end os. Man kunne godt mærke at de var særligt opsatte på at sætte os på plads fra starten af kampen. Men som kampen skred frem fik vi justeret bedre i forhold til Svendborgs offensiv og særligt pausen blev brugt klogt. Ros til spillerne for at omsætte dette. Og lørdagens træning gav pote ved begge scoringer. Svendborg vil nok mene at de fortjente minimum de ene point. Og det er helt ok. 

FC Svenborg - Brabrand IF 1-2 (1-1)
1-0 Anis Cengic (16')
1-1 Lasse Ankjær (19')
1-2 Tue Ullerup (93')

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media