• brabrandif 37 original
  • Bliv sponsor slide
  • Ny slide 20.01.2020 1
  • Ny slide 20.01.2020 2
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

FC Djursland - BIF 0-0: Tredje nullert i sæsonen

Brabrandmandskabet stadig ubesejret efter sæsonens første 5 kampe.

Brabrand må dog på trods af den ubesejrede status stadig erkende at skarpheden i modstanderens målfelt endnu ikke er der, og derfor måtte holdet for 3. gang forlade banen uden at have scoret.

Kampen på et solbeskinnet og meget blæsende Grenaa Stadion var bortset fra de første fem minutter, hvor Brabrand sad på bolden konstant, en meget lige og chancefattig affære hvor ingen af holdene skabte de store åbne målchancer.

Eneste nævneværdige mulighed i 1.halveg faldt midt i halvegen hvor Rasmus Borup kombinerede med Simon Riis på venstrekanten og kom ind i det lille felt, hvor han forsøgte at lægge en tværpasning, som blev afvist.

Efter 20 minutters spil kunne kampen dog have ændret afgørende karakter da en lang bold bliver slået op mod hjemmeholdets Kristian Kaagh som bliver holdt væk af Casper Sørensen, for at gøre plads til Lukas Enevoldsen som kan ekspedere bolden ud af kommunen. Enevoldsen snubler dog i forsøget og griber instinktivt ud efter bolden med hånden som bagerste mand. Dommeren vurderede dog, til Brabrands held, at han ikke var bagerste mand og dermed slap forsvarsspilleren med en advarsel.

2.halveg startede med en åben hovedstødschance i det lille felt til indskiftede Tue Ullerup, som sidste weekend blev matchvinder i overtiden i Svendborg, men hovedstødet sad lige på FC Djursland-keeper Lasse Pedersen.

Kort tid efter bragede hjemmeholdets Nicolai Christensen bolden på overliggeren, men Brabrand slap med skrækken.

Efterfølgende forsøgte begge mandskaber at få overtaget, men det meste af spillet foregik på midten af banen og resten af kampen forløb uden den store dramatik.

Brabrand var desuden uden førstemålmand Lasse Borg hvilket gav debut til unge Mathias Rask Thomsen som er kommet til i sommerpausen fra Hadsten. 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media