• brabrandif 37 original
  • Bliv sponsor slide
  • Ny slide 20.01.2020 1
  • Ny slide 20.01.2020 2
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

BIF - HIK 0-1: Surt nederlag på hjemmebane

Interview fra Ligabold.dk

Brabrand-træner Tom Søjberg har stor anerkendelse tilovers for det HIK-mandskab, som i weekenden slog hans tropper med 0-1.

Første kamp i oktober er overstået. Hvad blev det for en kamp?
- HIK viste sig at være en særdeles stærk modstander. Vi spillede frisk lige op med dem i de første 20 minutter, og deres bagerste måtte slå bolden langt. Herefter begyndte HIK at få bolden bedre ned på jorden og satte sig herefter på spillet.

- Vi giver desværre et mål væk i det 42. minut, som vi troede ikke var en del af vores spil mere. Men det gjorde ondt på os, og vi hænger lidt med skuffen i pausen. Vi prøver at afstemme vores hold bedre til 2. halvleg. Men HIK kommer bedst ud og dominerer os med en del chancer, og Borg må diske op med flere flotte redninger.

Hvordan vil du beskrive modstanderen efter jeres møde?
- HIK er måske det bedste hold, vi har mødt endnu. Når de er klar og dedikerede, vil de vinde deres kampe, og når de slapper af og giver omstillinger, vil deres kampe vippe. Men de er meget stærke og spiller noget af den slags bold, som vi selv gerne vil spille.

Hvad tager I med jer videre fra kampen?
- Vi fik et billede af, hvordan vi kan komme til at spille i fremtiden. Og vi fik et billede af, at vi har langt igen. Men spillernes udvikling går i den rigtige retning. Men jeg vil dog gerne understrege, at det ingen skam er at tabe 1-0 til et så godt fodboldhold. - Vi er også tilfredse med, at spillerne ikke gav op. Men vi er langt fra tilfredse med boldomgangen, chancefordelingen og resultatet.

Og vi må nu rette ind og fokusere på, at vi er placeret som et midterhold, som må holde et vågent øje med dem som kommer nedefra.

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media