Presse     Facebook     Søg

Brabrand misser fri bar i festugen efter pointtab i Vejgaard

  • Publiceret: Onsdag, 21. august 2019 21:57

Michael Pedersen 160518 15 650

Der er nu spillet fire spillerunder i 2. division, og Brabrand er stadig ubesejret, men tabte for første gang point her til aften, hvor Vejgaard viste sig at være en stor udfordring for rækkens tophold. Det så ellers ud til, at Brabrand måske skulle løbe ind i sæsonens første nederlag, da Vejgaard efter 34 minutter bragte sig foran 2-0, men en solid genoprejsning af spillerne sikrede først en reducering lige inden halvlegspausen og et udlignende mål kort før sidste kampfløjt. Det føltes derfor alligevel lidt som en sejr at komme tilbage efter at have været bagud 2-0.

”Det var fedt, at vi kunne slå tilbage. Det er Kasper Andersen, der knækker et hjørnespark ind til sidst, hvor Michael Pedersen af en eller anden grund får lov til at stå helt fri – og så smækker han bare lige panden på og får udlignet. Der er en god stemning omkring kampen, og vi må prøve at lære af det hele i dag og bygge videre på det, vi kan tage med derfra. Det er i hvert fald vigtigt for moralen, at vi igen viser, at vi ikke giver op og slår tilbage til allersidst,” lød det fra cheftræner Søjberg efter aftenens remis.

Det så dog lidt usædvanligt ud for Brabrand at komme bagud med to mål så hurtigt i kampen, og der lægger Søjberg da heller ikke skjul på, at det var ganske selvforskyldt.

”Jeg synes simpelthen, vi sover i defensiven ved begge mål. Vi får ikke læst situationen klogt og tidligt nok – og så når vi ikke at få repareret på det, før det er for sent. Udover de to mål sker det faktisk flere gange i kampen, hvor det er samme tema. Når det så er sagt, brænder vi også 4-5 chancer i angrebet, hvor bl.a. Kasper Andersen laver et slags Zlatan-saksespark, der ikke går i mål, og også Malthe Boesen og Frederik Poulsen har et par store afbrændere. Men der var masser af tænding på, og spillerne lugtede blod, så de gik efter den hele vejen.”

Stor bet for spillerne at misse sejren

Men selvom den sene udligning giver stemning af en halv sejr på vej hjem i bussen fra Soffy Road, måtte Brabrand-spillerne dog inkassere en bet ved at misse sejren. Cheftræneren havde nemlig på forhånd forventet en svær kamp mod Vejgaard.

”Nej, vi er slet ikke overrasket over, at Vejgaard gav os modstand. Jeg havde jo sagt til spillerne på forhånd, at kan de slå Vejgaard, er der fri mad og drikke hjemme hos mig i festugen – og det går de jo så glip af. De ved også godt, at det ikke tæller at komme på lørdag og spørge, om de kan få en ny chance,” lyder det gnækkende fra Tom Søjberg på vej hjem fra kampen i en stemningsfyldt spillerbus.

Og der bliver netop ikke meget tid til at rette op på onsdag aftens spillemæssige udfordringer, for allerede lørdag er Brabrand atter i aktion – denne gang mod NordicBet LIGA-nedrykkerne fra Thisted FC, der kommer på besøg på Brabrand Stadion kl. 14:00.

Inden aftenens kamp havde Brabrand makspoint i puljen, men formår at holde fast i 1. pladsen trods pointtabet. AB ligger á point med Brabrand, da begge hold har tre sejre og én uafgjort efter fire kampe.

Se øvrige resultater i 2. division samt stilling, topscorerliste m.m. HER

Tekst: Brit Sørensen / Foto: Ole Nielsen

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media