Presse     Facebook     Søg

Brabrand-mandskab sulten efter sejr

Malthe Boesen 050918 01 650

Efter tre uger med ren pointdeling – dog bl.a. mod to af rækkens absolutte tophold – hungrer Brabrand-truppen nu efter at få en sejr på kontoen. Der blev indkasseret for mange mål i sæsonens første kampe, så der er blevet arbejdet en del på træningsbanen på forbedring af bl.a. huller i forsvaret, hvilket syntes at komme til udtryk i sidste weekends 1-1 kamp mod rækkens nr. 3, Middelfart Boldklub. Denne lørdags modstander fra Jammerbugt FC kommer dog til Brabrand med masser af selvtillid efter at have fået brudt holdets måltørke sidste weekend, hvor nordjyderne sendte Dalum IF hjem med et 3-0 nederlag.

”Det er et andet hold, vi står over for i morgen (lørdag) end de seneste par kampe, da Jammerbugt ligger lidt længere nede i tabellen (pt. på en 7. plads). Men det er bestemt et hold med en god pakke – en god træner med styr på tingene og spillere med masser af erfaring fra både 1. og 2. division. Det er et hold, vi kender rigtig godt, og ved, at vi ikke skal undervurdere. Sidste weekend var de helt fænomenale og var især gode til at udnytte deres chancer, så det kan godt blive rigtig svært, hvis de kommer med samme udtryk i morgen,” lyder det inden kampen fra Brabrands cheftræner Tom Søjberg.

Der er da også især blevet arbejdet med defensiven på det seneste, hvor der i de første mange kampe ganske enkelt blev lukket for mange mål ind på nogle dumme fejl i forsvaret. Det er der fundet løsninger på, og sidste weekend mod Middelfart så aftalerne ud til at være mere på plads – og sådan håber Søjberg det fortsætter mod Jammerbugt.

”Vi har på det seneste arbejdet på at spille med tre i bagkæden, hvilket har skabt nogle gode muligheder. Det skal vi se, om vi kan fastholde, så vi ikke længere er så sårbare i bagrummet. Vi er der, hvor vi hele tiden bygger på, og vi tror og håber på, at vi kan lukke ned for Jammerbugt i morgen og få tre point med fra kampen.”

Klar til at arbejde sig frem i tabellen

Processen med at bygge på er mere eller mindre en konstant arbejdsbetingelse for trænerstab og spillere i Brabrand IF, som ofte mister en del spillere til højere niveau både før, under og efter sæsonen. Nu hvor transfervinduet efterhånden har været lukket i en lille måned, har man dog endelig kunnet træne faste aftaler, spilkombinationer osv. Det betyder også, at man nu igen begynder at kunne fokusere på tabellen.

”Jeg fornemmer helt klart, mine spillere nu har den sult, der skal være efter at få en sejr. Og vi har fået bygget så meget på, at vi også føler, vi har en del at bringe ind i spillet, så vi fx ikke giver for mange chancer væk. Hvis vi får styr på det, så tror vi også på, at vi kan begynde at spille os lidt længere frem i tabellen,” lyder den afsluttende bemærkning fra cheftræner Søjberg.

En ting, der er svær for såvel trænere som spillere helt selv at kontrollere er sygdom og skader, som der desværre er en del af op til lørdagens opgør. Følgende trup til kampen skal derfor ses som en bruttotrup, da der er usikkerhed om flere spillere:

Truppen til kampen mod Jammerbugt FC:

 • 1. Søren Vedsted
  2. Tobias Olesen
  4. Emil Nielsen
  5. Simon Vesterbæk
  6. Lasse Tougaard
  7. Anton Søjberg
  10. Mike Kaljo
  11. Frederik Poulsen
  12. Michael Pedersen
  13. Jesper Henriksen
  14. Lasse Møberg
  16. Kasper Andersen
  20. Malthe Boesen
  22. Henrik Borup
  23. Malte Færge

Der er kick-off på Brabrand Stadion lørdag kl. 14:00.

Trods fredagens gavmilde mængde af nedbør forventes kampen spillet på opvisningsbanen og altså ikke på kunstgræsbanen, som var tilfældet ved seneste hjemmekamp.

 

Tekst: Brit Sørensen / Foto: Ole Nielsen

brabrandif 34 original

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media