Presse     Facebook     Søg

To Esbjergdrenge er henover efteråret havnet i Brabrand

Mathias Rosenørn og Mikkel Maigaard Jakobsen har i løbet af efteråret slået sig ned i Brabrand IF og er blevet en fast del af 1. holdet.

Vi har fanget de 2 spillere til en snak om, hvordan deres første tid i klubben har været. Mathias Rosenørn blev hentet ind som keeper efter 1. runde mod Middelfart og har derefter stået en del kampe i KanalSport Divisionen. Mikkel Maigaard Jakobsen er senere kommet til. Den energiske offensivspiller fik debut i Middelfartsejren på 3-2, og har siden haft et par indhop.

I er kommet til efter sæsonstart - hvordan er i faldet til?                                      

Mathias Rosenørn: "Jeg er faldet super godt til i Brabrand. Alle gutterne har taget super godt imod en. Når du som ny spiller kommer til en klub, hvor sammenholdet er så godt, som det er i Brabrand, så falder du lynhurtig ind på holdet."                     

Mikkel Maigaard Jakobsen: "Jeg er faldet super godt til – det er nogle gode gutter, som ikke er bleg for at tage en snak og hjælpe en ny spiller, hvilket også har gjort det nemmere at falde ind rent sportsligt, da de to ting hænger rigtig meget sammen i min verden."

Hvorfor faldt valget på Brabrand?

Mathias Rosenørn: "Jeg valgte Brabrand for at kickstarte min karriere og pga det gode sammenhold der i klubben, så man kan få lidt humør på og bare kan nyde fodbolden igen, hvilket jeg har haft svært ved de sidste par år pga skader."

Mikkel Maigaard Jakobsen: "Jeg kendte et par af spillerne på forhånd og havde selvfølgelig rådført mig lidt med dem og andre som kender til Brabrand inden mit valg, og lidt på baggrund af alle de positive ting jeg hørte om sammenholdet osv., jamen så faldt valget på Brabrand, som også sportsligt passer fint for mig i øjeblikket."

Vi er i oprykningsspillet - hvad er forventninger for foråret?

Mathias Rosenørn: "Det bliver uden tvivl en spændene forårs sæson. Vi har jo fået noget nær de bedst vilkår for at gå efter oprykning til 1. Division. Så jeg forventer at vi går efter oprykning i foråret, det kræver hårdt arbejde, men hvis alt flasker sig så kan jeg ikke så hvorfor det ikke kunne lade sig gøre."

Mikkel Maigaard Jakobsen: "Det bliver helt sikkert nogle kampe med knald på i foråret og nogle kampe man ser frem til hver weekend. Vi går formodentlig ind til forårssæsonen som en af kandidaterne til oprykning kva vores mange point indbyrdes mod de andre hold i oprykningsspillet, som det ser ud lige nu i hvert fald – derfor kommer der et stort pres på os i hver kamp, som jeg glæder mig til at vise, at vi sagtens kan håndtere. Så vi går forhåbentlig en stor forårssæson i møde."

Har i nogle personlige forventninger?

Mathias Rosenørn: "Det eneste jeg forventer er, at holdet arbejde hårdt for hinanden og så må vi se hvor langt det rækker. Jeg forventer en meget svær forårssæson, og jeg forventer at vi bibeholder vores defensive base og ikke lukker mange mål ind."

Mikkel Maigaard Jakobsen: "Mine personlige forventninger til forårssæsonen er at blive en etableret spiller på holdet, som kan gå ind og være kampafgørende på den sidste 3. del af banen og gøre mit til at få den oprykning i hus som vi alle håber på. Det kræver dog stenhårdt arbejde."

Slutteligt har vi spurgt de 2 Esbjergensere om hvordan de ser truppen ved at lave 5 hurtige til dem.

Spørgsmålene ser således ud:

1. Hvem bruger mest tid foran spejlet?

2. Hvem er truppens badejern?

3. Hvem er bedst på frispark?

4. Hvem er truppens hårde hund?

5. Truppens humørbombe?

Til spørgsmålene svarede Mathias Rosenørn:

1. Hård konkurrence blandt Mikkel Maigaard og Tokay. Flotte mænd begge to - burde de også være med den tid foran spejlet!

2. Der har vi jo Jesper Brinck. Manden med en fedtprocent på 0. Det skal stoppes. Flere pommesfritter til ham.

3. Uden tvivl vores spillende assistent Marc Højland Jepsen. Man skal lede længe efter en dansker med sådan et knækskud. Måske Marc kunne lærer Maigaard lidt af sparketeknikken for til gengæld at få lidt fifs foran spejlet.

4. Der må jeg sige Gökhan og Michael. Gokke er helt igennem en hård hund. Utrolig så meget han minder om Gatusso aka legenden fra Milano. Michael er også en god kandidat, en mand med et varmt hjerte indtil han træder over kridtstregen. Så skal jeg love for der bliver tacklet igennem.

5. Ingen dikkedarer der! Lukas Enevoldsen. Utrolig man kan være i så godt humør hver dag. En sand fornøjelse at have sådan en mand i truppen.

Til spørgsmålene svarede Mikkel Maigaard Jakobsen:

1. Der må jeg sige Krøyer – håret sidder altid lige i skabet med et fint lille pandebånd for at pimpe det lidt op.

2. Jeg er ikke meget for at sige det, men det må være Brinck. Det er selvfølgelig også klart han har overskuddet til at styrketræne hele tiden, når manden kun er på banen max en time hver gang. En lille outsider i Lars Bo med den største overarm jeg længe har set på en fodboldbane.

3. Selvfølgelig er det ham selv, der har stillet spørgsmålet, men Marc Højland - hatten af for knækket. Indenfor 20 meter får han det dog svært mod undertegnede.

4. Gökhan Tokay – alt i alt en fair spiller, men det er ikke en mand jeg tør pisse af i et intervalspil f.eks. Rosenørn kan dog også godt lide at spille lidt hård en gang imellem.

5. Nu er jeg så heldig at sidde ved siden af manden, Lukas Enevoldsen – lige gyldigt hvor trist og gråt vejret er, så griner den mand så højt, at man kun kan komme i godt humør.

Velkommen til de 2!

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media