• brabrandif 37 original
  • Bliv sponsor slide
  • Ny slide 20.01.2020 1
  • Ny slide 20.01.2020 2
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

Bliv en del af succeshistorien

brabrandif 39 originalBrabrand IF har gennem de seneste år fået slået fast, at vi er og bliver BYENS NUMMER 2 i Århus. Oprykningen til 1. division i 2017 var en kæmpe sejr for alle i og omkring klubben - og spillerne klarede sig endda så godt, at de var tæt på at sikre endnu en sæson i landets næstbedste række. Brabrand er altid garant for sejre, fightervilje, holdånd, disciplin og rigtig hårdt arbejde. Sæson efter sæson slår vi fast, at vi er et hold, man hverken kan eller må overse. Samtidig har klubben gennem årene leveret masser af spillere til højere niveau - hvoraf den største succeshistorie indtil videre er Jens Stage, der blev opdaget af og trukket til klubben af cheftræner Tom Søjberg, på lyntid blev fast mand på førsteholdet, inden han blev købt af AGF og nu er fast mand hos de danske mestre FC København.

Brabrand IF er ganske enkelt en unik succeshistorie i dansk fodbold, da alle resultater og spillerkompetencer realiseres ved hjælp af et absolut minimum af økonomiske ressourcer. Men ambitionerne er store i Brabrand. Vi VIL tilbage i 1. division - og gerne allerede næste år. Vi har derfor virkelig brug for økonomisk opbakning fra såvel små som store sponsorer, der ønsker at blive en del af den positive fortælling om unik holdåndhårdt og disciplineret arbejde og succes.

Som sponsor for Brabrand IF er der masser af gode eksponeringsmuligheder - I kan fx få jeres logo på ryggen af spillertrøjerne, på spillernes paradedragter og/ eller opvarmningstøj, drikkedunke samt på nyt merchandise, som vi håber snart at kunne lancere.

Vil dit firma med på rejsen som en vigtig samarbejdspartner for Århus' nummer 2 og Danmarks mest ihærdige fodboldhold, så tøv ikke med at kontakte medieansvarlig Brit Sørensen på britchendk(a)gmail.com.


 Hovedsponsor siden 2017

Aura logo2 kopi


hummel      Werks2  

                                                                 

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media