Presse     Facebook     Søg

Nederlag til stærkt AGF-hold på Fredensvang

Weekendens fodboldmenu byder på 3 kampe i Brabrand-regi. Fredag blev FC Skanderborg besejret med flotte 3-0 og lørdag tog AGF's 1.divisionshold imod på Fredensvang.

AGF meldte på forhånd ud at de stillede i stærkest mulige opstilling og de kom så lovet med hele kavaleriet. Kampen, som var AGFs sidste test inden turneringsstart, startede med massiv AGF-boldbesiddelse og man kunne se at træner Morten Wieghorsts fokus lå i possesion-delen.

AGF kom først på tavlen ved Mate Vadsatze som blev spillet i dybden af Casper Sloth, i noget der lugtede af en offside-position, men fordelt efter spil og chancer var det fortjent.

Brabrand havde også flere muligheder i 1.halvleg. Bl.a. blev Jesper Brinck væltet omkuld i AGF-feltet på en friløber som burde have resulteret i et straffespark, mens Mike Kaljo fik et flot lob blokeret på stregen.

2.halveg bød på en del udskiftninger på Brabrand-holdet men det fine spil fortsatte, og i perioder blev der spillet rigtig fint kombinationsspil. Dette resulterede i en scoring af Mike Kaljo midtvejs i halvlegen efter en lang bold som hjemmeholdets Daniel Christensen mistimede, hvorefter Kaljo køligt udplacerede Lukas Fernandes i AGF-buret.

Føringen holdte dog kun til det 78. minut, hvor AGF satte tempoet op og efter hurtige og flotte kombinationer i Brabrand-feltet kunne Daniel Christensen smække bolden op i krogen uden chance for nytilkomne Viktor Krøyer i Brabrand-målet.

I overtiden satte Osama Akharraz sin oppasser og sparkede fladt bolden i mål til resultatet 3-1.

Alt i alt en flot kamp fra Brabrand der, i den lumre sommervarme, undervejs viste rigtigt lovende takter.

I morgen venter endnu en hård, men sjov, opgave når et andet 1.divisionshold, AC Horsens, tager imod Brabrand på CASA Arena.