Sejr i testkampen på Riisvangen

Brabrand var i lørdags på besøg på Riisvangen for at møde Aarhus Fremad. Kampen endte med en sejr til Brabrand på 2-1.

Der var puttet godt med brænde i på bålet, idet det var rivalerne fra Aarhus Fremad, som Brabrand stod overfor. Kampen var knap fløjtet op før de første hårde dueller, tacklinger og andre ureglementerede aktioner blev sat ind. Således måtte Brabrands jernmand Michael Kærgaard "Leen" Pedersen udgå, da den tidl. Brabrandspiller Malte Færge kom en halv time forsent i en tackling. Der venter nu Michael en pause. Desværre.

Brabrand kom skævt ind i kampen, og generelt var Brabrand usammenhængende organisatorisk af flere grunde. Aarhus Fremad spillede friskt til, men blev aldrig rigtig farlige. Fremad skulle tilkæmpe sig muligheder via standarder, og her havde Malte Færge et frispark på tværribben.

Brabrand smed for lette bolde på banens midte, der hele tiden satte organisationen under pres. Brabrand fik tilkæmpet sig en chance i første halvleg. Scoringen udeblev, og dermed måtte begge hold gå til pause uden mål. Holdet leverede en halvleg, der var langt under middel.

Det blev i anden halvleg bedre, og midt i halvlegen scorer Brabrand efter en hjørnesparkskombination. I denne periode var Brabrand i total kontrol, og havde styr på kampen, og det lignede en 1-0 sejr. Orhun Øztürk ville det dog anderledes. Igen var det efter et hjørnespark, hvor Orhun fra feltkanten drev gæk med Fremad forsvaret og punkterer kampen med en flot afslutning til 2-0.

Herefter overtog Aarhus Fremad initiativet, og det udmøntede sig i en reducering, hvor Brabrand var i ubalance. Dermed kampens slutresultat 2-1.

Brabrand havde i kampen 16-årige Andreas på kassen, der leverede en flot indsats og han var sagesløs på Fremad scoringen.

Brabrand blev testet fysisk, organisatorisk og på det taktiske. 1. halvleg var ikke god nok, mens 2. halvleg var bedre. Det skal snart forbedres, så vi igennem 90. minutter kan spille godt.

Næste kamp er lørdag den 12. marts mod IF Lyseng.