Presse     Facebook     Søg

Brabrand vinder 3-1 over Györ på enorm energi og holdånd

  • Kategori: Nyheder
  • Publiceret: Torsdag, 08. februar 2018 10:23

Jubel web

Brabrand spillede onsdag træningskamp mod ungarske Györ ETO FC fra den ungarske 1. division som en del af holdets træningslejr i Tyrkiet, og det blev til en flot 3-1 sejr til det hårdt kæmpende NordicBet Liga mandskab fra Århus, der især kunne glæde sig over en fantastisk energi i spillet fremad banen.

”Det er en sejr med en enorm energi, en super god holdånd og gejst, og det er det, jeg føler, vi lykkedes med i dag. Vi får prøvet nogle nye ting af. Vi har fokus på et holde et højt pres igennem en længere periode, og jeg synes, vi fik bevist, at vi kan spille i et højt tempo igennem en hel kamp, og det var super fedt at se,” lød det fra Brabrands højre back, Tobias Olesen,” efter kampen.

Tobias webSE: VIDEOSAMMENDRAG FRA KAMPEN MOD GYÖR ETO FC

Det har været en turbulent vinterpause for Brabrand, der kæmper for overlevelse i landets andenbedste række med et absolut begrænset budget og af den grund har haft svært ved at holde på nogle af holdets profiler. Der er dog kommet nye spillere ind på holdet, der allerede nu får bevist deres værd. Lasse Møberg, der var topscorer i 2. division sidste år, fik onsdag scoret sit første mål for Brabrand, mens midtbanespiller Frederik Poulsen scorede sit andet mål i de tre træningskampe, han nu har været med i.

I målet har Brabrand fået tilgang af Can Dursun, der dog ikke er med på træningslejr. På første træningsdag blev den unge målmand Oliver Milton sat ud af spil på ubestemt tid med en hjernerystelse og beskadigede fortænder efter et uheldigt sammenstød. Eneste Brabrand-målmand til rådighed til kampen mod Györ var derfor Daniel Vinjegaard, som for alvor stemplede ind i kampen om pladsen som førstevalg på pladsen.

Brabrand kan derfor gå mindre bekymrede ind til anden halvdel af NordicBet Liga sæsonen på trods af tab af profiler som fx Mathias Rosenørn i målet og Kenan Hajdarevic i angrebet.

”Vinje står en fantastisk kamp og lukker alt af dernede, og Møberg og Zacho, som vi har fremme, har nogle andre kompetencer, som vi får rigtig stor nytte af i dag. Så det er super fedt,” slutter Olesen.

SE HELE INTERVIEWET MED TOBIAS OLESEN HER

Brabrand er på træningslejr i Tyrkiet til og med søndag. Allerede dagen efter, mandag d. 12. februar, spilles atter en træningskamp – denne gang mod VSK. Første NordicBet Liga-kamp for Brabrand i foråret spilles søndag d. 4. marts ude mod Fremad Amager.

SE OGSÅ: INTERVIEW MED ASSISTENTTRÆNER MARC HØJLAND JEPSEN

 

Tekst og foto: BS Sports & Media / Brit Sørensen Onwumelu

Flere nyheder

15-04-2018
Pointdeling med en ærgerlig smag i munden
15-04-2018
Fremad Amager kommer til Brabrand med selvtillid
08-04-2018
Holdånd sikrede historisk sejr i Vejle
02-04-2018
Brabrand får point for tredje kamp i træk
25-03-2018
Fra jubel til skuffelse på et øjeblik
24-03-2018
Ekstremt spændende kamp venter i Skive
04-03-2018
Ærgerligt nederlag mod Fremad Amager
04-03-2018
Fem debutanter til 6-pointskamp mod Fremad Amager
20-02-2018
Oliver Milton årets målmand i serie 1

De støtter Brabrand Fodbold


Aura logo2


              Brdr Mller           Werks2                      

sponsorlogoer

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media