• brabrandif 37 original
  • Bliv sponsor slide
  • Ny slide 20.01.2020 1
  • Ny slide 20.01.2020 2
  • AURA
  • brabrandif 40 original

Presse     Facebook     Søg

BIF - AC Horsens 1-2: Godkendt indsats i pokalen

Tirsdag eftermiddag tørnede Brabrand og AC Horsens sammen i DBU Pokalen. 

Begge mandskaber havde en del ændringer ift. weekendens opgør i henholdsvis 2.division og 1. division. AC Horsens stillede dog med etablerede spillere som Martin Retov og Jacob Berthelsen med i startopstillingen.

Efter en jævnbyrdig 1. halvleg som ikke bød på de store chancer, kom der i 2. halvleg gang i målscoringen. Kort efter pausen scorede gæsternes Martin Lund på hovedstød mens Horsens' nyerhvervelse, angriberen, Kjartan Henry Finnbogason udbyggede føringen ca. 10 minutter senere. Dermed syntes kampen afgjort men Brabrand kæmpede ufortrødent videre. Det gav pote i 89. minut da indskiftede Anders Holvad opsnappede bolden tæt på Horsens' felt og sendte den på trekantsammenføjningen. Brian Johansen var dog hurtigt over riposten og sendte sikkert kuglen i nettet til en, desværre lidt for sen reducering. Brabrand forsøgte efterfølgende desperat med lange bolde op i Horsens' felt, men uden held.

Dermed nåede Brabrand kun 2 kampe i dette års pokalturnering, men må siges at ryge ud med værdigheden i behold mod et fint spillende 1.divisionshold, der på trods af de mange reserver, bed godt fra sig.

Brabrand IF - AC Horsens 1-2 (0-0)

0-1 Martin Lund (51.)
0-2 Kjartan Henry Finnbogason (63.)
1-2 Brian Johansen (90.)

Læs også: Brabrand sendt ud i pokalmørket af AC Horsens

Læs også: De Gule er videre i pokalen efter 2-1 sejr

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media