Presse     Facebook     Søg

Føtex City Vest er ny Sølvsponsor

FØTEX CITY VEST ER NY SØLVSPONSOR
 
Føtex City Vest og Brabrand Divisionsfodbold har indgået et nyt spændende samarbejde, i første omgang gældende for resten af sæsonen og næste sæson med.
 
Ud over et traditionelt bandesponsorat, som giver Føtex god synlighed i forbindelse med hjemmekampe og i dagligdagen generelt, bidrager Føtex med gavekort, som udloddes til publikum i forbindelse med kåring af kampens spiller.
 
Et andet element i aftalen, er udviklingen af en støtte-special-øl, som sælges igennem Føtex i City Vest og i vores kommende merchandise bod. Overskuddet fra dette salg tilfalder ligeledes Brabrand Divisionsfodbold. Mere om dette tiltag, når øllene i løbet af foråret kommer i handlen.
 
Niels Gårde, varehuschef i Føtex City Vest udtaler: "Fodbold har altid lagt mit sportshjerte nært, og jeg vil gerne bakke op om den fantastiske fodboldhistorie i Brabrand, hvor vi på trods, formår at levere divisionsfodbold på 20. år på DOMIS Park på Engdalsvej. Sponsoratet sikrer mig og min nyrenoverede butik god eksponering på de udendørs arealer, hvilket spiller godt sammen med min eksponering i Hal 1, via et mangeårigt sponsorat i håndboldklubben.
 
Fra divisionsholdets side skal der lyde en stor opfordring til at besøge den nyrenoverede butik i City Vest, med egen slagter- og bagerafdeling, samt velassorteret frugt- og grønt.
 
#FøtekCityVest
#BrabrandDivisionsFodbold
#DeBlåBrasilianere

Brabrand Stadion

Engdalsvej 86-88
8220 Brabrand

Webdesign: inno:media